Τρίτη , 6 Δεκέμβριος 2022

Πέτρος Ίμβριος: Τι σχολίασε για συναδέλφους του που συμμετείχαν στο Survivor

Καλεσμένος στο «The 2night Show» βρέθηκε ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην πρόταση να πάει στο Survivor και στον λόγο που αρνήθηκε, όσο και στους συναδέλφους του που συμμετείχαν στο ριάλιτι.

«Δελεαστικό ήταν μόνο το θέμα των χρημάτων. Τα άλλα τώρα να πεινάσω, να εκτεθώ και να σε κρίνουν, θα υπάρξει πάνω από το όνομά σου ένα περίεργο σύννεφο… Από την άλλη να κοιμάμαι επάνω σε σανίδια μετά από τόσα χρόνια που έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου, νομίζω πως δεν το αξίζω. Όταν το έψαξα λίγο και είπα στις κόρες μου για την πρόταση, η μικρή μου γύρισε και μου είπε “μπαμπά δεν μιλάς σοβαρά τώρα”. Η άλλη άρχισε μετά, “εσύ που έλεγες για τους άλλους που αφήνουν τα παιδιά τους και πάνε μακριά. Θα αφήσεις τώρα τα παιδιά σου;”. Άδειασα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ίμβριος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιμβριος: Ενιωσα άσχημα για κάποιους συναδέλφους, δεν κατάλαβαν ότι εκτέθηκαν

Οσο για το πώς αισθάνθηκε για συναδέλφους του που εκτέθηκαν, υπογράμμισε: «Ένιωσα άσχημα για κάποιους συναδέλφους. Το κακό είναι ότι και μετά από το παιχνίδι δεν το κατάλαβαν. Θα έβαζα ξανά τις εκπομπές να τις δω για να δω τι ήταν περίεργο; Με κάποιο μοντάζ και με κάποιες συρραφές μπορεί να βγει ένα πράγμα που μπορεί να μην είναι το πραγματικό και το αληθινό. Αλλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας».


Πηγή