Σάββατο , 4 Ιούλιος 2020

«Παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι»

Η πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μετρά από χθες μια προσωρινή απουσία, αυτή του Κρατερού Κατσούλη. Ο γνωστός παρουσιαστής ενημέρωσε σήμερα τους τηλεθεατές για το πρόβλημα υγείας που τον κρατά μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Αυτό που συνέβη ήταν ένα απλό πράγμα σαν συμβάν. Έπαθα μια οξεία οσφυαλγία που παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι και μούδιασε. Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την παράσταση πήγα στο νοσοκομείο, έκανα μια μαγνητική, διαπιστώθηκε το πρόβλημα, έκανα μια ένεση κορτιζόνης και μετά οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε μέχρι να περάσει αυτό το σύμπτωμα να περιορίσω τελείως τις κινησιολογικές μου δραστηριότητες» είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Κατερίνα Καραβάτου και το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής του Star.

Και πρόσθεσε: «Αυτό με αναγκάζει να απέχω από το θέατρο, όπου θα γίνει μια προσωρινή αντικατάσταση, και δυστυχώς και από την εκπομπή μας. Δεν χρίζει άμεσης επέμβασης, αλλά πρέπει να περάσει αυτό το σύμπτωμα γιατί, καταρχήν, δεν μπορώ να το χειριστώ. Κάνω εντατικές φυσιοθεραπείες και θα επιστρέψουμε δριμύτεροι».

localStorage.clear();


Πηγή