Σάββατο , 3 Ιούνιος 2023

Παραληρεί το Twitter με την κίνηση της Πάλτροου στον αντίδικό της: Το πιο ευγενικό «αντε γαμ@@» στη νομική ιστορία των ΗΠΑ

Η απόφαση της Γκουίνεθ Πάλτροου να χτυπήσει στον ώμο τον αντίδικό του, μετά την νίκη της επί της αγωγής του για το ατύχημα στο σκι, έχει κάνει το Twitter να παραμιλά.

Η διάσημη ηθοποιός θα λάβει αποζημίωση μόλις ενός δολαρίου συν τα δικαστικά έξοδα, μετά την απόφαση των ενόρκων να κρίνουν πως ο 76χρονος συνταξιούχος γιατρός Τέρι Σάντερσον ήταν «100% υπεύθυνος για το ατύχημα στο χιονοδρομικό κέντρο της Γιούτα πριν από 7 χρόνια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρειάστηκαν μόλις δύο ώρες και 20 λεπτά για να καταλήξουν οι ένορκοι στην ετυμηγορία τους χθες το βράδυ, και πριν φύγουν από την αίθουσα του δικαστηρίου της Γιούτα υπήρξε μια εξαιρετική στιγμή όπου η Γκουίνεθ Πάλτροου πλησίασε τον δικαστικό της αντίπαλο και του είπε «σου εύχομαι τα καλύτερα», με τον απογοητευμένο Σάντερσον να απαντά: «Ευχαριστώ αγαπητή μου».

Ο Σάντερσον τώρα καλείται να δώσει στην Γκουίνεθ Πάλτροου το συμβολικό ποσό του ενός δολαρίου ως αποζημίωση αλλά και να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του ίδιου και της ηθοποιού, τα οποία μπορεί να ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραληρεί το Twitter με την κίνηση της Γκουίνεθ Πάλτροου

Οι θαυμαστές της ηθοποιού που παρακολουθούσαν την κατάληξη της υπόθεσης την Πέμπτη, ισχυρίστηκαν πως η απόφασή της να συμπαρασταθεί στον Σάντερσον ήταν μια ευκαιρία για να φανεί μεγαλόψυχη. Άλλοι όμως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκαν ότι έβαζε το μαχαίρι ακόμη πιο βαθιά.

Ένας μάλιστα αστειεύτηκε: «Δεν είμαστε πλέον συνειδητά ζευγάρι. Θέλω το ένα δολάριό μου σε μετρητά». Να σημειωθεί πως η Γκουίνεθ Πάλτροου χρησιμοποίησε τον όρο «συνειδητή αποσύνδεση» όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον πρώτο της σύζυγο Κρις Μάρτιν. Κάποιος άλλος έγραψε στο Twitter: «Σε αναμονή για το κερί I Wish you Well» (λόγω των κεριών με τα περίεργα αρώματα που πουλά η ηθοποιός.

Ένας άλλος έκανε ένα εύστοχο σχόλιο: «Το ‘Σου εύχομαι τα καλύτερα λειτουργεί σε δύο επίπεδα. Η ευγενική χειρονομία προς έναν ηττημένο αντίπαλο. Αλλά και το υπονοούμενο ‘αντε γαμ@@@». Ένας άλλος έγραψε: «Επιτρέψτε μου να το αποκρυπτογραφήσω αυτό για όλους σας. Το να λέει η Γκουίνεθ’ Σου εύχομαι τα καλύτερα’, είναι πολύ υπολογισμένο, ένα μεγάλο ‘άντε γαμ@@@’ και κάτι που επέλεξε με την ίδια προσοχή που επιδεικνύει όταν επιλέγει την επόμενη κρέμα ματιών που θα δοκιμάσει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα άλλο tweet ανέφερε: «Το να ψιθυρίζει η Γκουίνεθ Πάλτροου ‘σου εύχομαι τα καλύτερα’ στον τύπο που την μήνυσε και έχασε, είναι καθαρή συμπεριφγορά τρολ» με έναν ακόμη να προσθέτει: «Αυτό είναι ψυχρό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλοι βέβαια πιστεύουν πως το σχόλιο της έγινε με θετικό τρόπο. Ένας θαυμαστής είπε: «Ουάου, είναι αγία. Είναι πολύ σπουδαίο εκ μέρους της να είναι τόσο ευγενική» ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Η Γκουίνεθ Πάλτροου έπρεπε να ξεπεράσει την σκληρή κοινή γνώμη γι’ αυτήν και να βρεθεί σε αυτή τη δίκη. Κέρδισε τόσο στα μάτια μου λέγοντας ‘σου εύχομαι τα καλύτερα’ σε αυτόν τον άνθρωπο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή