Κυριακή , 12 Μάρτιος 2023

Πρίγκιπας Χάρι: Η γυναίκα με την οποία έκανε σεξ για πρώτη φορά αποκαλύπτει -«Ήταν ένα παθιασμένο πεντάλεπτο»

Μια γυναίκα αποκάλυψε πως είναι εκείνη που πήρε την παρθενία του πρίγκιπα Χάρι, υποστηρίζοντας ότι είχε μια «παθιασμένη και λαμπερή» συνάντηση μαζί του όταν ήταν έφηβη.

Η Sasha Walpole μίλησε στη Sun τονίζοντας ότι έκαναν σεξ σε ένα χωράφι λίγο καιρό αφότου είχε εργαστεί στην κατοικία του τότε πρίγκιπα Καρόλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 40χρονη σήμερα γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών, είπε ότι το σεξ ήταν «παθιασμένο και σπινθηροβόλο».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun» χθες Κυριακή, ησημείωσε ότι η πράξη έγινε το καλοκαίρι του 2001, όταν ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν 16 ετών. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η πράξη έγινε αφού πρώτα είχαν καταναλώσει δέκα σφηνάκια τεκίλα, Baileys και sambuca.

Το παθιασμένο 5λεπτο σεξ

Η Σάσα, είχε ένα «παθιασμένο πεντάλεπτο σεξ» με τον Δούκα του Σάσεξ σε παμπ και όπως ισχυρίζεται, την πρώτη κίνηση την έκανε εκείνος. Ο Χάρι της έδωσε ένα φιλί και της ζήτησε να «βγουν έξω για ένα τσιγάρο Marlboro Light», όπως σχολιάζει η ίδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν μια παθιασμένη -και πολύ πιθανότατα απρόβλεπτη- συνάντηση μεταξύ δύο φίλων που βγήκαν κρυφά από μια παμπ για να καπνίσουν Marlboro Light». Κατέληξαν να σκαρφαλώσουν πάνω από έναν φράχτη και να κάνουν έρωτα σε ένα χωράφι, μακριά από τα βλέμματα των περαστικών. Ο φράχτης είχε πυκνό συρματόπλεγμα, όπως υποστηρίζει η γυναίκα.

«Από ένα φιλί, βρεθήκαμε στο έδαφος»

«Άρχισε να με φιλάει. Ήταν παθιασμένο. Από ένα φιλί, βρεθήκαμε στο έδαφος, αρκετά γρήγορα…Ήταν στιγμιαίο, φλογερό, ανάμεσα σε δύο φίλους. Ήταν έντονο γιατί δεν έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ήταν ο πρίγκιπας Χάρι για μένα, αυτός ήταν ο Χάρι, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ένιωσα ότι ήμουν άτακτη, υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει»., είπε η γυναίκα.

«Δεν ήταν προμελετημένο αυτό που κάναμε και δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος. Δεν υπήρχαν τότε σημάδια που να δείχνουν ότι δεν είχε ξανακάνει σεξ – φαινόταν σαν να ήξερε τι έκανε. Ήταν γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν τύφλα», ανέφερε η 40χρονη για την πρώτη σεξουαλική εμπειρία του πρίγκιπα Χάρι.

Η 40χρονη Σάσα, εργάζεται σήμερα ως οδηγός εκσκαφέα και αγαπάει τα άλογα. Θυμάται τον σωματοφύλακα του Χάρι να ψάχνει να τον βρει με ένα Ford Fiesta. H ίδια εξηγεί ότι είχε καλέσει στην παμπ τον τότε έφηβο μαθητή του Ίτον για να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν πολύ στενοί φίλοι… Ο Χάρι της πήρε δώρο μία «Miss Piggy» και μια αστεία κάρτα γενεθλίων», είχε αποκαλύψει ο σωματοφύλακας.


Πηγή