Σάββατο , 13 Απρίλιος 2024

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αυτό είναι το παρασκήνιο της γνωριμίας τους | ΖΩΗ

Το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη του Πύρρου Δήμα, αφού τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του είναι και πάλι ερωτευμένος και έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και πριν λίγες μέρες πραγματοποίησαν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου αρχικά και στη συνέχεια σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια λόγω αθλητισμού όμως πιο κοντά ήρθαν το καλοκαίρι σε εκδήλωση που διοργάνωσε κοινός τους φίλος. Μάλιστα, ο Πύρρος Δήμας ήταν εκείνος που πλησίασε πρώτος την Αφροδίτη Σκαφίδα, τη διεκδίκησε, και έκτοτε είναι μαζί και αχώριστοι!

Οπως σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα ο χρυσός Ολυμπιονίκης, αρκετό καιρό μετά τον θάνατο της γυναίκας του, προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή του, όμως η σχέση εκείνη κράτησε μόλις έναν χρόνο και δεν προχώρησε.

Τώρα, ο 50χρονος Πύρρος Δήμας νιώθει τόσο ευτυχισμένος και γεμάτος με την 39χρονη Αφροδίτη Σκαφίδα, που την έχει γνωρίσει και στα παιδιά του, και μάλιστα σχεδιάζουν ένα ταξίδι στις ΗΠΑ για να δουν το γιο του ολυμπιονίκη, που μένει εκεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοινός φίλος του ζευγαριού αναφέρει στην εφημερίδα ότι «ο Πύρρος την αγαπάει πάρα πολύ και την προσέχει σαν τα μάτια του».


Πηγή