Τετάρτη , 4 Μάιος 2022

Πώς να αποκτήσετε τέλεια κυματιστά μαλλιά στο σπίτι -Πανεύκολο, με μία κίνηση [βίντεο] | ΖΩΗ

Μια κομμώτρια έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, αφού μοιράστηκε ένα εύκολο κόλπο για τέλεια κυματιστά μαλλιά, χρησιμοποιώντας απλά μόνο ένα πιστολάκι.

Το να αποκτήσετε αυτήν την κομψή εμφάνιση στο σπίτι σας, παλιά θα έμοιαζε δύσκολο, αλλά χάρη στο TikTok μαθαίνουμε καθημερινά νέες συμβουλές και κόλπα.

Αυτή τη φορά, μια γυναίκα έδειξε πώς να δημιουργούμε χαλαρά κυματιστά μαλλιά, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και φαίνεται αρκετά εύκολο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για την κομμώτρια και χρήστη του TikTok @yazblends, η οποία μοιράστηκε βήμα προς βήμα τη διαδικασία και τα αποτελέσματα είναι τόσο καλά, που ορισμένοι το συνέκριναν με μια γνωστή ακριβή ηλεκτρική βούρτσα, η οποία κοστίζει 400 λίρες.

Δείτε το βίντεο για εύκολα κυματιστά μαλλιά:

Η Γιαζμίνα ξεκινάει μοιράζοντας τα μαλλιά της πελάτισσας της σε δύο μέρη και τα στρίβει πίσω, μακριά από το πρόσωπο. Στη συνέχεια περνάει τις τούφες με το πιστολάκι μαλλιών βγάζοντας ζεστό αέρα και τα αφήνει να σταθεροποιηθούν για ένα έως δύο λεπτά. Μόλις τα μαλλιά κρυώσουν, τα ξεδιπλώνει και περνά με απαλές κινήσεις τα χέρια της μέσα από αυτά, για να τους δώσει αυτό το αεράτο look.

Η νεαρή hairdresser λέει ότι είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το πιστολάκι μαλλιών είναι σε ζεστή ρύθμιση και συνιστά τη χρήση της μεθόδου σε στεγνά μαλλιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη προβληθεί 6,8 εκατομμύρια φορές, με τον κόσμο να έχει ενθουσιαστεί με το κόλπο.

Μία γυναίκα επιβεβαίωσε ότι πετυχαίνει, γράφοντας «Έκανα τα μαλλιά μου έτσι για χρόνια και υπόσχομαι ότι θα κρατήσουν», με μια άλλη σχολίασε πως «έχασε τόσο πολύ χρόνο κάνοντας μπούκλες με μια στρογγυλή βούρτσα».


Πηγή