Τετάρτη , 29 Μάιος 2024
Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να πείσει τον Γιάννη Ζουγανέλη να μείνει στις ΗΠΑ

Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να πείσει τον Γιάννη Ζουγανέλη να μείνει στις ΗΠΑ

Για την γνωριμία του με τον σημερινό Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης καλεσμένος στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ» της ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να πείσει τον ηθοποιό να μείνει στην Αμερική και μάλιστα προχώρησε και σε μια κίνηση που θεωρούσε ότι θα μπορούσε να τον δελεάσει.

«Είχαμε πάει με την Γλυκερία στο Ατλάντικ Σίτι. Εγώ έμεινα έκθαμβος από τον τρόπο που λειτουργούσαν εκεί τα πράγματα και έμαθα βέβαια ότι ήταν έρημος και ένας Τραμπ -δεν τον ήξερα καν το 1995- είχε μεριμνήσει. Και λέω μπράβο, αυτό είναι τρομερό. Ξαφνικά, αφού κάνουμε τη συναυλία σε μια τεράστια αρένα. Έρχεται ένας ξανθός και μου λέει εσύ θα μείνεις εδώ οπωσδήποτε. Του λέω «γιατί το λέτε αυτό»; Γέλασε μαζί μου. Του είπα ότι «δεν μπορώ να μείνω, έχω δεσμούς με την Ελλάδα, εκεί ζω, εκεί αναπνέω. Σας ευχαριστώ για την τιμή».

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως για να με δελεάσει έφερε 3-4 πανέμορφες γυναίκες, ότι δηλαδή εγώ θα μπορούσα να ενδώσω. Και μετά βέβαια, συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος έχεις τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.


Πηγή