Κυριακή , 4 Δεκέμβριος 2022

Ρίτσαρντ Γκιρ: Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για την πολιτική

Μπορεί στη νέα του ταινία με τίτλο «Το Δείπνο» ο Ρίτσαρντ Γκιρ να υποδύεται έναν πολιτικό, ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN δηλώνει ότι έχει «μηδενικό ενδιαφέρον» για αξιώματα.

«Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον. Απολύτως κανένα. Μηδέν. Δεν υπάρχει κανένα κομμάτι του εαυτού μου που λέει ότι θέλω ίσως να γίνω πολιτικός», είπε ο διάσημος ηθοποιός που έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του δίνοντας μάχες για την ανεξαρτησία του Θιβέτ και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στην ίδια συνέντευξη εξηγεί το γιατί τους σκοπούς που τον ενδιαφέρουν, προτιμά να τους υπηρετεί ως πολίτης.

«Έτσι δεν χρειάζεται να συμβιβάζομαι με κάτι. Στην πολιτική πρέπει κανείς να συμβιβάζεται με κάποιο τρόπο κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Δεν έχω την υπομονή για κάτι τέτοιο», λέει ο διάσημος σταρ.

Ο Ρίτσαρντ Γκρι έχει παίξει σε πάνω από 50 ταινίες τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες και κίνητρο για όλα αυτά όπως λέει ήταν πάντα η αγάπη. «Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείς να δουλέψεις είναι αν το εγχείρημα σε αγγίζει κάπως, τότε ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργικότητα. Εγώ το ονομάζω έρωτα. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς, μπορεί να το δεις με τη λογική αλλά αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Είτε το νιώθεις, είτε όχι» λέει χαρακτηριστικά.

Η νέα ταινία του ηθοποιού κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα 5 Μαΐου.


Πηγή