Παρασκευή , 1 Δεκέμβριος 2023

Ραχήλ Μακρή: Στο εξωτερικό θα είχα πετύχει, εδώ είμαι μία αποτυχημένη πολιτικός

Για την πολιτική αλλά και για το αν υπάρχει σεξισμός στη Βουλή μίλησε η Ραχήλ Μακρή.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ενασχόληση της με την πολιτική και το όραμα που έχει για το «Μέτωπο νίκης». Η ίδια παραδέχεται πως η ξένη κουλτούρα που διαθέτει οφείλεται στο από πολύ μικρή διψούσε για γνώση προκειμένου να ανοίξει τους ορίζοντές της. Μάλιστα δεν κρύβει πως οι άνθρωποι του εξωτερικού θα αναγνώριζαν τις πολιτικές της ικανότητες.

«Νομίζω ότι στο εξωτερικό θα είχα πετύχει ως πολιτικός. Εδώ είμαι μια αποτυχημένη πολιτικός , γιατί εδώ δεν αποδέχονται τέτοιους πολιτικούς. Εδώ είναι μια ακραία συντηρητική κοινωνία που δεν αποδέχεται τίποτα άλλο παρά την κομματικοποίηση και την ένταξη σε μαντριά κομματικά», δήλωσε στο «Celebrity Life Game».

Όσο για το λόγο που δεν έχει βγει προς τα έξω η ανθρώπινη πλευρά της αυτό θεωρεί πως οφείλεται στα εγχώρια ΜΜΕ. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχεται πως όσο καιρό ήταν βουλευτής δεν έδινε όσο χρόνο έπρεπε στα παιδιά της, προκειμένου να ασχολείται με τις ανάγκες της κοινωνίας. Το χρήμα για εκείνη δεν παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, ενώ από το Λύκειο κιόλας άρχισε να δουλεύει. Επίσης εξομολογείται πως δεν υπάρχει επιτυχημένος γάμος, αντίθετα απαιτούνται αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση και τον σεξισμό στη Βουλή. «Στο να στην πέσουν, να το πω στην αργκό, στη Βουλή είναι κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Αφύσικος είναι ο σεξισμός, βασικά είναι αρρώστια», ανέφερε. Μάλιστα δεν κρύβει πως παρότι έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της εκείνη δεν πρόκειται να μπει ποτέ σε καλούπια. Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου ως προσωπικότητα.

«Βλέπεις επιθέσεις ακόμα και από τηλεπαρουσιάστριες – τηλεμαρούλια έχω. Τι να βρεθώ; Με αυτό τον άνθρωπο να βρεθώ για ποιο λόγο; Δεν έχω να πω και τίποτα. Δεν θέλω να τη συναντήσω, μου είναι αδιάφορη» είπε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή