Τετάρτη , 26 Ιανουάριος 2022

Σήφης Βαλυράκης: Η σύζυγός του περιγράφει το θρίλερ που έζησε όταν εξαφανίστηκε ο πρώην Υπουργός | ΖΩΗ

Ο Σήφης Βαλυράκης εξαφανίστηκε στις 24 Ιανουαρίου και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός.

Η σύζυγός του Μίνα Βαλυράκη μίλησε στην ΕΡΤ2 και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε.

«Η μνήμη μου έχει παγώσει στις 24 Γενάρη του 2021 και δεν μπορώ να κάνω πίσω. Όταν συνέβη το φοβερά αδιανόητο έγκλημα εναντίον του συζύγου μου, που είχε πάει για το χόμπι του. Πήγε μια βόλτα με την βαρκούλα του, μεσημέρι Κυριακής…Δεν μπορώ, θα το βρω…» είπε η Μίνα Βαλυράκη στην εκπομπή της ΕΡΤ 2, Το Μαγικό των Ανθρώπων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν συνέβη αυτό τότε, νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ένα θρίλερ. Όταν έρχονταν τα ελικόπτερα να ψάξουν την βάρκα και τον άντρα μου, που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι από τις τρεισήμισι και ζούσα ένα κομμάτι από τα φιλμ που βλέπαμε. Τα ελικόπτερα να ψάχνουν την οντότητα και την ύπαρξη του Σήφη κι εγώ έλεγα μήπως ζω μέσα σε ένα θρίλερ; Μήπως ονειρεύομαι κι ήταν μεταξύ ονείρου κι εφιάλτη; Έλειπε τρεις ώρες κι είχα αρχίσει να ανησυχώ. Έλεγα θα έπαθε κάτι η βάρκα και θα έρθει κολυμπώντας γιατί κολυμπούσε κι εδώ μιλάμε για σπουδαίο κολυμβητή, αθλητή, είχε κάνει το Κέρκυρα-Αλβανία κολυμπώντας, δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο που θα χανόταν στη θάλασσα. Σκοτείνιαζε στις 5 κι έλεγα πόσο ακόμα;», σημείωσε η ίδια.

Συνεχίζοντας την περιγραφή της για όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα η σύζυγός του Σήφη Βαλυράκη υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Είδα τους λιμενικούς να με ρωτάνε γιατί μπήκε στη θάλασσα ο σύζυγός σας. Είδα το λιμενικό να μην έχει βάρκα. Μου πρότειναν ένα ψαρά που αυθαιρέτως βρήκε τη βάρκα. Τελικά βρήκαμε τον Σήφη στις 8 μετά από δικές μας προτροπές γιατί μας καθοδηγούσαν λάθος».

Bίντεο: H Μίνα Βαλυράκη περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε όταν εξαφανίστηκε ο Σήφης Βαλυράκης.


Πηγή