Τετάρτη , 26 Ιανουάριος 2022

Σίσσυ Χρηστίδου για τη σκυλίτσα της: «Ήταν 8 πολύ δύσκολες μέρες, η χθεσινή κρίση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της» | ΖΩΗ

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η σκυλίτσα της, Ginger.

«Ηταν 8 πολύ δύσκολες μέρες με αποκορύφωμα τη χθεσινή κρίση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε σήμερα, Τετάρτη 1/12, στο Instagram.

«Ακόμα, δεν έχουμε σίγουρη διάγνωση όμως, οι γιατροί της έχουν κάποιες υποψίες. Για την ώρα νοσηλεία, εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχοι και προσευχές… Και οι δικές σας καλοδεχούμενες», κατέληξε στη δημοσίευσή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά τους οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν εκφράζοντας τη συμπαράστασή της και στέλνοντάς της θετική ενέργεια.

«Υπομονή, περαστικά κι όλα θα πάνε καλά», «τα ματάκια τους λένε πολλά και φαίνεται ότι ταλαιπωρήθηκε! Εύχομαι να είναι περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και κουνιστή ουρά!» και «γρήγορα να αρχίσει να τρέχει χαρούμενη πάλι» είναι μερικά από τα comments που έλαβε η γνωστή παρουσιάστρια στο Instagram.


Πηγή