Πέμπτη , 9 Φεβρουάριος 2023

Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης: Ο τραγουδιστής ζήτησε το τραπέζι, τον καναπέ και το ψυγείο μετά τον χωρισμό

Τις νομικές εκκρεμότητες που έχουν ως ζευγάρι προσπαθούν να λύσουν αυτό το διάστημα ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια την Τρίτη με αφορμή τη διατροφή των παιδιών τους, την οποία, σύμφωνα με την παρουσιάστρια, ο τραγουδιστής δεν καταβάλλει.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ενώ οι καταθέσεις των δύο πλευρών στο δικαστήριο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ζήτησε τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία»

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» έγιναν γνωστά κάποια σημεία από τις καταθέσεις της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

«Ντρέπομαι που είμαι εδώ γι’ αυτή τη δικαστική διαμάχη. Την προηγούμενη αναβολή της δίκης την είχα ζητήσει εγώ, δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω για προσωπικούς και ψυχολογικούς λόγους. Μου ζήτησε να υπογράψω χαρτί ότι σταματάω να έχω δικαιώματα στην κοινή μας περιουσία για τους γονείς του, μου είπε. Και εγώ το υπέγραψα» είπε, αρχικά, η Σίσσυ Χρηστίδου, όταν ανέβηκε στο βήμα του δικαστηρίου.

«Το 2020, ο πατέρας μου είχε συνεισφέρει οικονομικά. Μετά από έναν χρόνο που είχαμε χωρίσει, εκείνος ήρθε να μου ζητήσει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία. Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό μας σταμάτησε να καταβάλλει το ποσό της διατροφής και με ενημέρωσε όσο βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Τα έσοδά του ήταν περίπου 300.000 ευρώ. Ο Θοδωρής άλλαξε σπίτι, πήρε αυτοκίνητο αξίας 80.000 ευρώ, έκανε συναυλίες, ένα τηλεοπτικό σόου, συμμετείχε σε ταινία, πήγε ταξίδια στο Λονδίνο και δύο στην Ιταλία. Επίσης, πήγε περιοδεία για να δει τους αγαπημένους του τραγουδιστές, ενώ πήγε τα παιδιά μια εβδομάδα διακοπές στο Κόστα Ναβαρίνο», πρόσθεσε η ίδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Μαραντίνης κατέθεσε: «Έκανα ελάχιστες συναυλίες. Λόγω covid υπήρχε λιγότερος κόσμος στους εσωτερικούς χώρους, συνεπώς λιγότερες αμοιβές. Ήταν ελάχιστες και όχι αρκετές να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κ. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Μένω στα Βριλήσσια και πληρώνω ενοίκιο 900 ευρώ. Το αυτοκίνητό μου είναι με Leasing, μεταχειρισμένο, και η δόση που πληρώνω είναι 400 ευρώ. Πληρώνω διατροφή στο μέγιστο που μπορώ, 2.000 ευρώ, και τα ταξίδια που έχω κάνει με τα παιδιά μου».


Πηγή