Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023

«Σκοτωμένες» οι αδερφές Ροντρίγκεζ -Η Πατρίτσια απειλεί τη Χεορχίνα με αποκαλύψεις και η… μάχη συνεχίζεται

Στα… μαχαίρια φαίνεται πως είναι η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο Χεορχίνα με την αδερφή της Πατρίτσια, καθώς το τελευταίο διάστημα η μία εξαπολύει επίθεση στην άλλη, με την κόντρα τους να παίρνει μεγάλη διάσταση.

Η Πατρίτσια μίλησε για την αδερφή της και αυτή τη φορά μέσα από την εκπομπή «Socialite», την κατηγόρησε ότι λέει πολλά ψέματα, ενώ απείλησε ότι θα αποκαλυφθούν καταστροφικές για το πρόσωπό της λεπτομέρειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα η Πατρίτσια Ροντρίγκεζ ισχυρίζεται ότι η Τζορτζίνα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κοροϊδεύει τη δύσκολη οικονομική της κατάσταση.

Πατρίτσια κατά Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Ντρέπεται για μένα και γελάει με την οικονομική μου κατάσταση

«Έχω ακούσει πολλές φήμες για αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και χαίρεται για την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση» είπε η Πατρίτσια στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Μεταξύ άλλων και στην προσπάθεια της να «βγάλει τα άπλυτα» της οικογένειας της στη φόρα, η μεγαλύτερη αδελφή της Χεορχίνα Ροντρίγκεζ ανέφερε πως «είναι κάθαρμα και κακός άνθρωπος», απειλώντας ότι δεν το έχει σε τίποτα να αποκαλύψει στοιχεία από την προσωπική της ζωή που θα την καταστρέψουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η αντιπαράθεση ή να θυμώνει μαζί της. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για αυτό που συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση».

Όσον αφορά στις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν την Πατρίτσια Ροντρίγκεζ, να ζητά τεράστιο χρηματικό ποσό από την αδερφή της, η ίδια ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά είναι κακόγουστα ψέματα.

«Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα από τη Τζορτζίνα, το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά μου. Δεν θέλω χρήματα, απλά της έδωσα το τηλέφωνο του σχολείου για να επικοινωνήσει μαζί τους για να βοηθήσει τα παιδιά μου αγοράζοντας τα βιβλία για το μάθημα. Ζήτησα βοήθεια και ακόμα περιμένω» αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Socialite».


Πηγή