Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023
Σοφία Μουτίδου: Είχα σχέση 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο

Σοφία Μουτίδου: Είχα σχέση 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο

Ξάφνιασε με την προσωπική της εξομολόγηση η Σοφία Μουτίδου το μεσημέρι της Πέμπτης στον «αέρα» της εκπομπής «The Booth» του Open.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, λαμβάνοντας αφορμή από τον προβληματισμό μιας τηλεθεάτριας που κάλεσε στην εκπομπή, προχώρησε σε μια άκρως προσωπική εξομολόγηση για το παρελθόν της.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου τόνισε πως διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με έναν ομοφυλόφιλο άνδρα κα αυτή η σχέση είναι σχέση ζωής.

«Να πω στην κοπέλα ότι τα μονοπάτια της ηδονής είναι πολύ σκοτεινά. Μου το ‘χει πει ένας φίλος αυτό. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση. Επίσης, θα ήθελα να πω σε αυτούς που γράφουν, «δώστε σημασία σε μια κουβέντα! Μη μένετε τόσα χρόνια στην κιτρινίλα και την κατινιά! Ακούστε τέσσερις ανθρώπους που μιλάνε από την καρδιά τους και αφήστε τα υπόλοιπα γιατί εκνευρίζομαι πολύ κάτω από το τζάμι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα μονοπάτια, λοιπόν, της ηδονής είναι πολύ σκοτεινά και αυτό που κρατά τις μακροχρόνιες σχέσεις είναι η φιλική σχέση. Δυστυχώς. Αυτό που θα σε κρατήσει μακροχρόνια με έναν άντρα είναι ο θαυμασμός και όχι η ηδονή! Γιατί η ηδονή, στα χρόνια θα πέσει. Αν κάποιον τον επιλέγεις για πάντα είναι γιατί έχει άλλα στοιχεία πάνω σου συν της ηδονής. Η φιλία είναι αυτή που μπορεί να σε κρατήσει και δεν υπάρχουν στερεότυπα».

Τέλος κατέληξε: «Αφήστε τα όλα αυτά και ερωτευθείτε… Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει… Εγώ ήμουν 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο. Είχα σχέση ζωής, ο οποίος ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε. Αυτό που είναι γραμμένο; Είναι γραμμένο σε κάποιο βιβλίο; Είναι γραμμένο κάπου; Εγώ τα είχα 8 χρόνια μαζί του. Σχέση ζωής. Ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε, ήμασταν τέλεια και χωρίσαμε όχι επειδή ήταν ομοφυλόφιλος. Χωρίσαμε για άλλους λόγους».


Πηγή