Κυριακή , 24 Ιανουάριος 2021
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη του αγάπη, τη φωτογραφία, και την πρώην σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη.

«Βεβαίως και έχω φωτογραφήσει σύντροφο μου. Η πρώην κοπέλα μου, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου. Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία. Από εκεί ξεκίνησα. Κάπως συνδέεσαι με τον άνθρωπο που φωτογραφίζεις και, αν μη τι άλλο, δεν γίνεται να μην συνδεθείς και με τον άνθρωπο σου» είπε.

Ο  Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε για όσα λατρεύει να φωτογραφίζει.

«Έχω ένα πορτοφόλιο με φωτογραφικό υλικό αρκετά μεγάλο. Εδώ και δυο μήνες έχω διαπιστώσει ότι φωτογραφίζω ένα τρίπτυχο. Είτε όμορφες γυναίκες αποθεώνοντας τες, με τον τρόπο που τις φωτογραφίζω, είτε μικρά παιδάκια είτε παπούδες μεγάλους σε ηλικία. Κάπου εκεί βρίσκομαι εδώ» σημείωσε ο ηθοποιός.

Και εξήγησε γιατί επιλέγει αυτά τα θέματα. «Tα μικρά αγοράκια είναι ο μικρός Σπυράκος που θαυμάζει γυναικείο φύλο αλλά τελικά θα καταλήξει ένας μοναχικός καβαλάρης παππούς»

«Εννοείται πως έχω κλάψει για γυναίκα. Άργησα να καταλάβω πόσο επουλωτικό είναι να κλαις σε χωρισμούς και σε έρωτες» κατέληξε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Δείτε μετά το 12:30


Πηγή