Παρασκευή , 2 Ιούνιος 2023
Σταμάτης Φασουλής: Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν έχω τίποτα

Σταμάτης Φασουλής: Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν έχω τίποτα

Στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής και με αφορμή το ρόλο του ως Αριστοτέλης Ωνάσης, φέτος στο θέατρο, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα χρήματα.

«Κουράστηκα πολύ να πλησιάσω τον ρόλο του Ωνάση. Είμαι ο τελευταίος που θα του έδιναν αυτό τον ρόλο. Ο Ωνάσης ζούσε για τα λεφτά και τις γυναίκες. Εγώ δεν κυνηγάω τα λεφτά, αλλά θα ήθελα. Είμαι πολύ επιπόλαιος άνθρωπος, δεν μπορώ ούτε να μαζέψω, ούτε να προβλέψω, ούτε να κλείσω συμφωνίες, όλα άσχημα τα κάνω. Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν έχω τίποτα», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω παράπονο για τα λεφτά που μου ήρθαν. Μου ήρθαν πολλά, έχω παράπονο ότι δεν έχω τίποτα. Πώς τα κατάφερα, δεν ξέρω. Ένα σπίτι 80 τ.μ. έχω κι ένα αυτοκίνητο του ’94 και κάτι λίγα χρήματα στην τράπεζα. Έπρεπε να έχω πολύ περισσότερα, έκανα πολλές επιτυχίες, είμαι ηλίθιος».

Όσο για το τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του ο έρωτας, παραδέχθηκε: «Ο έρωτας έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου, μόνο που εγώ δεν ήμουν σαν τον Ωνάση. Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια, φοβόμουν τις ευθύνες. Δεν λέω την ηλικία μου γιατί δεν θέλω να την ακούω. Μου λείπουν τα νιάτα μου».


Πηγή