Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024

Σταμάτης Φασουλής: Ο γιος του Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για έναν βαθμό -Επικοινωνώ με τον Πέτρο

Στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στον γιο του, Δημήτρη, που έχασε το βραβείο Χορν για έναν βαθμό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αναφέρθηκε ο Σταμάτης Φασουλής σε δηλώσεις του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που θεσμοθέτησε τα βραβεία «Δημήτρης Χορν» με την αρωγή του Θεοδόση Ισαακίδη, παραβρέθηκε στη βραδινά απονομής των θεατρικών βραβείων και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος, αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ εξέφρασε και τη συγκίνησή του για την απονομή των βραβείων.

Σταμάτης
Φασουλής: Δεν έχω ακούσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει καλλιτεχνικά

«Είναι διπλή η συγκίνηση. Κάθε φορά που δίνουμε ένα βραβείο Χορν είναι για εμένα μεγάλη συγκίνηση, και μεγαλύτερη συγκίνηση είναι όταν βλέπω ότι, με τα χρόνια, όλοι αυτοί που έχουν βραβευτεί έκαναν μία καριέρα καταπληκτική. Εμείς όταν τους βραβεύσαμε ήταν παιδάκια μικρά, είχαν 1-2 χρόνια στο θέατρο, δεν ήταν το όνομα που μετά απέκτησαν. Από τον Λούλη, μέχρι τον Αλευρά, μια τεράστια γκάμα, και έγιναν πρωταγωνιστές. Ελπίζω κάθε φορά αυτοί που επιλέγουμε να είναι οι πρωταγωνιστές του αύριο», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής για τα βραβεία «Δημήτρης Χορν».

«Δεν δυσκολεύτηκα
να ψηφίσω. Εγώ τα είχα αποφασίσει. Δεν έπεσα μακριά στους τρεις, ήταν ψήφοι που
είχα δώσει και εγώ, τους είχα δει και τους τρεις και τους είχα λατρέψει όλους.
Μπορεί σε έναν να έπεσα έξω», σημείωσε ο ίδιος στη συνέχεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Δημήτρης Φιλιππίδης δεν βραβεύτηκε, για έναν βαθμό. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να παραβρεθεί στη βραδιά και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Βεβαίως και επικοινωνώ μαζί του. Αφού ακούτε εσείς ότι μπορεί να επιστρέψει καλλιτεχνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, κάτι θα γίνεται. Εγώ δεν το έχω ακούσει», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις.


Πηγή