Παρασκευή , 23 Σεπτέμβριος 2022

Στην Αθήνα η διάσημη πορνοστάρ Brandi Love: «Έχω περισσότερους θαυμαστές στην Ελλάδα από ό,τι στις ΗΠΑ»

H διάσημη πορνοστάρ Brandi Love, βρίσκεται στην Αθήνα και δηλώνει ενθουσιασμένη με τον κόσμο που την αναγνωρίζει καθόλη την διάρκεια των διακοπών της.

Συγκεκριμένα, η σταρ ερωτικών ταινιών Brandi Love που στην καριέρα της έχει κατακτήσει 14 βραβεία AVN (Adult Video News) και συγγραφέας του βιβλίου «Πως θα αποσπάσεις άγριο σεξ από τη συντηρητική γυναίκα σου», πραγματοποίησε ένα σύντομο ταξίδι στην Ελλάδα, όπως είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς ακολούθους της, αναρτώντας μία εικόνα με φόντο την Ακρόπολη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την πλησίαζαν συνέχεια για φωτογραφίες

H Brandi Love φαίνεται πως αναγνωρίζεται από πολλούς οπαδούς της στην Αθήνα, ενώ απάντησε σε έναν ακόλουθο της ότι έχει βγάλει περισσότερες φωτογραφίες στην Ελλάδα με οπαδούς της από ότι στις ΗΠΑ.

Θραύση στα σώματα ασφαλείας η διάσημη πορνοστάρ

Παράλληλα η πασίγνωστη πορνοστάρ δήλωσε ότι δέχθηκε πολλές εκδηλώσεις αγάπης και δη από ένστολους!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα με πλησίασαν αγαπητοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και με ευχαρίστησαν που τους… στήριξα. Πιστέψτε με παιδιά… η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου. Σεβασμός. Σας αγαπώ», τόνισε η Brandi Love στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Παράλληλα, η πασίγνωστη και πολυβραβευμένη ηθοποιός ερωτικών ταινιών, επισήμανε ότι της είναι δύσκολο να συνηθίσει την ώρα, αλλά κατάφερε να επισκεφθεί τα αξιοθέατα της Αθήνας όπως τον βράχο και τον Μουσείο της Ακρόπολης, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφίες από εκεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή