Δευτέρα , 8 Μάρτιος 2021

Στο χείλος της οικονομικής καταστροφής ο Τζόνι Ντεπ

Σε άσχημη οικονομική κατάσταση βρίσκεται  ο Τζόνι Ντεπ. Τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να απέλυσε τη μάνατζέρ του, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να της δίνει τα ποσοστά που δικαιούται από τις συμφωνίες για τις ταινίες του και έκανε συμφωνία με μία αντίπαλη εταιρεία εκπροσώπησης.

Ο Ντεπ τον προηγούμενο Οκτώβριο αποχώρησε από την εταιρεία UTA Tracey Jacobs, το διάσημο πρακτορείο που τον εκπροσωπούσε από το 1988 όταν έπαιζε στο τηλεοπτικό σήριαλ «21 Jump Street» και τον μετέτρεψε σε έναν διεθνή κινηματογραφικό σούπερ σταρ.

Μία πηγή του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Page Six είπε ότι «ο Ντεπ είπε στην Τζέικομπς και στην UTA πως δεν θέλει πλέον να πληρώνει τις προμήθειες από τις ταινίες του. Και αποχώρησε. Έτσι το αστέρι των Πειρατών της Καραϊβικής έκλεισε μία πιο συμφέρουσα συμφωνία με την εταιρεία CAA».

Αναφορικά με τις χαμηλότερες προμήθειες που συμφώνησε με την Creative Artists Agency (CAA) μία άλλη πηγή είπε ότι «δεν πήρε ειδική προσφορά», αλλά όσο τα οικονομικά του Ντεπ δεν είναι καλά, η εταιρεία έδειξε «ευαισθησία πάνω σ’ αυτό και υπέγραψαν».

Όσον αφορά την αποχώρηση του Ντεπ από την UTA η πηγή πρόσθεσε ότι «με την Τρέισι Τζέικομπς ήταν για πάρα πολλά χρόνια μαζί, η σχέση τους έχει κάνει τον κύκλο της. Έψαχνε μία αλλαγή». Ωστόσο από την πλευρά τους οι δύο εταιρείες αρνήθηκαν να σχολιάσουν την μετακίνηση του Τζόνι Ντεπ.

Υπενθυμίζεται ότι η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε, έφερε στην επιφάνεια την πολυέξοδη ζωή του γνωστού ηθοποιού. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός φαίνεται πως είναι λάτρης της μεγάλης ζωής και τώρα πληρώνει το τίμημα.


Πηγή