Δευτέρα , 8 Αύγουστος 2022

Στυτική δυσλειτουργία του Τζόνι Ντεπ υποστήριξαν οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ

Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ επέκριναν τη νομική ομάδα της Άμπερ Χερντ επειδή προσπάθησε να υποστηρίξει στυτική δυσλειτουργία του ηθοποιού, σύμφωνα με πρόσφατα αποσφραγισμένα δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Page Six», που έχει στην κατοχή της τα συγκεκριμένα δικαστικά έγγραφα, η ηθοποιός σε μια κατάθεσή της στις 28 Μαρτίου υποστήριξε ότι η υποτιθέμενη στυτική δυσλειτουργία μπορεί να συνέβαλε στην «υποτιθέμενη» βίαιη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της. «Αν και ο κύριος Ντεπ προτιμά να μην αποκαλύψει το πρόβλημα με τη στυτική δυσλειτουργία του, η κατάσταση αυτή ταυτίζεται απολύτως με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κυρίου Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού, με το οποίο βίασε την Άμπερ Χερντ», αναφέρεται στα έγγραφα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ντεπ από την πλευρά του έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Χερντ για βιασμό και σεξουαλική βία. Τον Μάιο, η 36χρονη Χερντ ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της δίκης, καθώς όπως κατέθεσε, ο 59χρονος σταρ τη βίασε με ένα μπουκάλι και την απείλησε πως θα της «χαρακώσει» το πρόσωπο με αυτό, κατά τη διάρκεια ενός καυγά τον Μάρτιο του 2015.

«Δεν ήξερα αν το μπουκάλι που είχε μέσα μου ήταν σπασμένο», είπε, αναπνέοντας με δυσκολία καθώς συγκρατούσε τα δάκρυά της. «Δεν μπορούσα να το νιώσω. Δεν μπορούσα να αισθανθώ τίποτα».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, το υποτιθέμενο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια του ίδιου καυγά που άφησε τον Ντεπ με κομμένο δάχτυλο. Οι δυο τους τότε είχαν κλείσει μόλις ένα μήνα παντρεμένοι. Κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης, ο δικηγόρος του Ντεπ εξέτασε τη Χερντ για την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση, με εκείνη να παραδέχεται ότι δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια.

«Όπως πάντα έλεγα, δεν θυμάμαι ακριβώς τι συνέβη πρώτα, ούτε τη σειρά», είχε πει χαρακτηριστικά η Χερντ.


Πηγή