Παρασκευή , 1 Δεκέμβριος 2023

«Συγγνώμη μπαμπά…»

Συγκλονίζει το «αντίο» της Κωνσταντίνας Μιχαήλ στον Τρύφωνα Καρατζά, η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική στο πλευρό. Η γνωστή ηθοποιός θέλησε με ένα δημόσιο μήνυμα στο λογαριασμό της στο Ιnstagram να του πει όσα δεν πρόλαβε.

Οι δυο τους είχαν «συναντηθεί» σαν… κόρη και πατέρας στη σειρά το «Λαβ σόρρυ» με τον Τάσο Χαλκιά που προβλήθηκε το 1994 στο Μega και είχε μεγάλη επιτυχία.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δημοσίευσε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη σειρά και το συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

«Αχ! Μπαμπά!». Η αρχή μου και το φινάλε σου. Να αναπαυθείς αγαπημένε μου Τρύφωνα Καρατζά. Ήταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου, πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου. Εσύ με πήρες από το χέρι για να ξεκινήσω τη δουλειά αυτή. Σε ευχαριστώ. Δεν σου το είπα ποτέ. Συγγνώμη μπαμπά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αχ! Μπαμπά #η αρχή μου και το φινάλε σου_να αναπαυθείς αγαπημένε μου Τρύφωνα Καρατζά.Ηταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου , πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου! Εσύ με πήρες απ’το χέρι για να ξεκινήσω τη δουλειά αυτή! Σ’ευχαριστώ . Δε στο είπα ποτέ. Σύγγνώμη μπαμπά?#lovesorrymega #tvseries #megachannel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Mihail⭐ (@constantinamihail) στις 17 Ιαν, 2019 στις 4:30 μμ PST

localStorage.clear();


Πηγή