Πέμπτη , 23 Ιούνιος 2022

Συνελήφθη μεθυσμένος ο Σία Λεμπέφ

Ο αμερικανός ηθοποιός Σία Λεμπέφ συνελήφθη ξανά από την αστυνομία, αυτή τη φορά το Σάββατο νωρίς το πρωί στην Πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ με τις κατηγορίες της διατάραξης της τάξης και της μέθης σε δημόσιο χώρο.

Ο Λαμπέφ συνελήφθη αφού ζήτησε ένα τσιγάρο από έναν περαστικό και έναν αστυνομικό. «Όταν ο κύριος Λεμπέφ δεν πήρε το τσιγάρο που είχε ζητήσει, εξοργίστηκε και άρχισε να συμπεριφέρεται απρεπώς και να χρησιμοποιεί ακατάλληλο λεξιλόγιο ενώπιον των γυναικών και των παιδιών που ήταν παρόντες», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Όταν ένας αστυνομικός του ζήτησε να απομακρυνθεί, ο αμερικανός ηθοποιός του συμπεριφέρθηκε με επιθετικότητα και όταν προσπάθησε να τον συλλάβει ο Λεμπέφ έτρεξε να αναζητήσει καταφύγιο στο λόμπι ενός ξενοδοχείου.

Τελικά συνελήφθη με τις κατηγορίες της διατάραξης της δημόσιας τάξης, της μέθης σε δημόσιο χώρο και της παρεμπόδισης του έργου της αστυνομίας και μεταφέρθηκε στο κρατητήριο. Ο γνωστός ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα όταν και κατέβαλε το ποσό των 7.000 δολαρίων ως εγγύηση.

Ο Σία Λεμπέφ ωστόσο είναι γνωστός για τις κόντρες που έχει με το νόμο εδώ και καιρό καθώς θεωρείται από τα «κακά παιδιά» του Χόλυγουντ.

Τον Ιανουάριο συνελήφθη έπειτα από μια αντιπαράθεση με την αστυνομία έξω από μουσείο της Νέας Υόρκης όπου τραγουδούσε «He will not divide us» (δεν θα μας διχάσει) στη διάρκεια της απευθείας αναμετάδοσης μιας διαδήλωσης κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2014 συνελήφθη επειδή διέκοψε μια παράσταση του μιούζικαλ «Cabaret» στο Μπρόντγουεϊ.

localStorage.clear();


Πηγή