Παρασκευή , 18 Νοέμβριος 2022

Τέλος η αγωνία για τον Θανάση Βισκαδουράκη: Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητό του [εικόνα]

Αγωνία τέλος για τον Θανάση Βισκαδουράκη, καθώς Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εντοπίσει το κλεμμένο του αυτοκίνητο.

Ο ηθοποιός πριν λίγες ημέρες έφευγε από το σπίτι του με προορισμό την πρόβα της παράστασης «Μπακαλόγατος». Τότε ήταν που διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του έλειπε από το σημείο το οποίο το είχε παρκάρει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή T-Live, έμαθε πως ο δράστης έχει ταξιδέψει μέχρι τη βόρεια Ελλάδα. «Το αμάξι πάει για Βουλγαρία, είναι απίστευτο. Η ζωή σε κάνει και γελάς και μέσα από δύσκολες καταστάσεις, αλλά τι να κάνουμε, έγινε. Δεν το πίστευα».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ξεπέρασε το αρχικό σοκ και απευθύνθηκε αμέσως στην ελληνική αστυνομία, η οποία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να βρεθεί το αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Τελικά, το όχημα εντοπίστηκε, γεγονός που γνωστοποιήθηκε από τη σύζυγό του, Κατερίνα, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

Η δημοσίευση της συζύγου του Θανάση Βισκαδουράκη:

«Η χαρά μας είναι μεγάλη. Βρέθηκε το αυτοκίνητό μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον. Είναι συγκινητικό να δέχεσαι τόση συμπαράσταση και αγάπη από κόσμο που δε γνωρίζεις. Ευχαριστούμε πολύ την ελληνική αστυνομία για το δύσκολο έργο της. Όσο κι αν δεν φαίνεται εκείνοι δουλεύουν και μας προστατεύουν αθόρυβα. Τέλος εκφράζουμε τη συμπόνοια μας και την αγάπη μας σε όλους όσοι περνάνε το ίδιο θρίλερ που περάσαμε και εμείς τις τελευταίες ημέρες» έγραψε η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή