Παρασκευή , 2 Ιούνιος 2023

Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM

Αβέβαιο, φαίνεται πως είναι το μέλλον για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», το κλίμα στο κανάλι είναι βαρύ για το γνωστό μοντέλο, ενώ ψυχρές είναι οι σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά. Στον αέρα της εκπομπής, μάλιστα, ακούστηκε πως εάν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν συνεχίσει στο ριάλιτι μοντέλων, τότε υπάρχει περίπτωση οι άνθρωποι της παραγωγής να κάνουν κρούση στη Δούκισσα Νομικού, προκειμένου να πάρει τη θέση της στην κριτική επιτροπή.

«Σε θρίλερ εξελίσσεται η συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον επόμενο κύκλο του GNTM. Μαθαίνω ότι είναι βαρύ το κλίμα στο κανάλι για το μοντέλο και παρουσιάστρια. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, η Έλενα Χριστοπούλου δεν πρόκειται να επιστρέψει στο GNTM. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ.

Νομίζω, όμως, ότι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αμφίβολο αν θα συμμετάσχει στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι ψυχρές οι σχέσεις τους με τη Βίκυ Καγιά και αυτό δεν είναι κάτι που ξεκίνησε τώρα, προϋπήρχε και μάλιστα αρκετό καιρό πριν. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους σε σχέση με κάποιες εταιρίες. Είναι βαρύ το κλίμα γιατί έκανε συζητήσεις και με τον ΣΚΑΙ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και θέλω να σας πω και μια αποκλειστική πληροφορία που ενισχύει το σενάριο αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν πολύ σοβαρά στην εταιρία παραγωγής και στο Star, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το GNTM, να προχωρήσουν σε πρόταση στη Δούκισσα Νομικού», είπε ο Αλέξης Μίχας στον αέρα της εκπομπής.

 


Πηγή