Τρίτη , 16 Αύγουστος 2022

Τομ Χίντλστον: Τραγούδι του στα νορβηγικά έγινε viral και ενθουσίασε τους θαυμαστές του

Ακόμη και ο Τομ Χίντλστον εξεπλάγη από το πόσο άρεσε στους θαυμαστές του το τραγούδι του στα νορβηγικά.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Loki» εμφανίστηκε στο talk show «Jimmy Kimmel Live!» και αναφέρθηκε στη viral επιτυχία του τραγουδιού, το οποίο κατέκτησε θέσεις ακόμη και στα παγκόσμια μουσικά charts πέρυσι. «Εντελώς πρωτοφανές» είπε για την επιτυχία. «Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Δεν το είδα να έρχεται» τόνισε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο talk show αναφέρθηκε ότι το τραγούδι είναι από την Ασγκάρντια , αλλά όπως εξήγησε ο Τομ Χίντλστον, «στην πραγματικότητα είναι στα νορβηγικά, ως νύξη στο γεγονός ότι ο Λόκι είναι ένας Σκανδιναβικός Θεός».

Ο Άγγλος ηθοποιός είπε ότι έμαθε το τραγούδι σε μόλις τέσσερις ημέρες και θυμήθηκε: «Ανησυχούσα τόσο πολύ μήπως προσβάλω ένα ολόκληρο έθνος ανθρώπων».

Τομ Χίντλστον: Δεν ξέρει νορβηγικά αλλά τραγουδά σε άλλη γλώσσα

Αν και έμαθε να τραγουδά σε μία άλλη γλώσσα, ο Τομ Χίντλστον εξήγησε ότι δεν ξέρει να μιλά νορβηγικά. «Ξέρω τα λόγια αυτού του τραγουδιού» είπε απαγγέλλοντας μερικούς στίχους.

«Σημαίνει: “Τα δέντρα χορεύουν και οι καταρράκτες σταματούν όταν εκείνη τραγουδάει, τραγουδάει γύρνα σπίτι”» εξήγησε ο ηθοποιός. «Ήταν παλιό, παραδοσιακό τραγούδι» σημείωσε.


Πηγή