Δευτέρα , 30 Νοέμβριος 2020
Το κλουβί με τις τρελές: Ο Θάνος Καληώρας έφυγε, ο Τάκης Μπινιάρης ήρθε

Το κλουβί με τις τρελές: Ο Θάνος Καληώρας έφυγε, ο Τάκης Μπινιάρης ήρθε

Ο Θάνος Καληώρας, αποχώρησε από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» και ο παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου, τόνισε πως η αποχώρηση αυτή ήταν… θορυβώδης.

Ωστόσο βρέθηκε το άτομο που θα αντικαταστήσει τον Θάνο Καληώρα και αυτός είναι ο Τάκης Μπινιάρης.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day», το πρωί της Πέμπτης, συνάντησε τον τραγουδιστή Τάκη Μπινιάρη ο οποίος εξήγησε γιατί είπε «ναι» στην πρόταση ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις από την συγκεκριμένη παράσταση.

«Εγώ δεν έχω την αγωνία του κορονοϊού, έχω την αγωνία αν θα με αγαπήσει ο Γαβαλάς. Και η άλλη μου η αγωνία είναι όταν θα γυρίσω στο σπίτι μου, τι θα μου πει ο δεσμός μου. Είπα όχι στον Κούρκουλο στο “Ψηλά από τη γέφυρα” του Άρθουρ Μίλερ, είπα όχι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη για να παίξω τον Τσε Γκεβάρα, αλλά πέρασαν τα χρόνια και λέω ναι στο “Κλουβί με τις τρελές”.Είχα πει όχι στον Κούρκουλο γιατί είχαμε ένα φιλί στο στόμα στο έργο και ντράπηκα. Πιστεύω ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας συνδυασμός… πώς ήταν ο Ζαμπέτας; Και δίκαια θα τραβήξει ο Γαβαλάς τα φώτα στην παράσταση, αλλά εγώ θα του κλέψω την παράσταση, θα τον “ξεσκίσω”, να είσαι σίγουρος», είπε αρχικά ο Τάκης Μπινιάρης.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις αποχωρήσεις ο Τάκης Μπινιάρης είπε: «Έχει αποθρασυνθεί ο μέτριος γιατί βλέπει άλλους που δεν αξίζουν ούτε μια φτυσιά, ούτε ένα βλέμμα, να προβάλλονται. Και ζητάει τα αζήτητα και έτσι δημιουργούνται διάφορες καταστάσεις σαν αυτή εδώ που ζούμε».


Πηγή