Σάββατο , 2 Μάρτιος 2024
Το οργισμένο μήνυμα του Χρήστου Δάντη για τα νέα μέτρα: « Άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μ@λ@κ@»

Το οργισμένο μήνυμα του Χρήστου Δάντη για τα νέα μέτρα: « Άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μ@λ@κ@»

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ο Χρήστος Δάντης για να εκφράσει την οργή του για τα μέτρα της κυβέρνησης ως μέτρο αντιμετώπισης του κορονοϊού τα οποία μεταξύ άλλων, έπληξαν και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Δε μπορείς να απαγορεύσεις την εργασία ούτε στον Φραγκούλη ή τον Κραουνάκη» αναφέρει ο Χρήστος Δάντης στο οργισμένο του μήνυμα.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Δάντης αναφέρει: «Για άλλη μια φορά θα τοποθετηθώ. Για άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μ@λ@κα. Η λέξη “πολιτισμός” είναι βαριά λέξη. Αλλά με ευρεία,αρκετά “ανοιχτή” έννοια. “Πολιτισμός” στη μουσική είναι από το “Άξιον Εστί” Μέχρι το “Περνά Περνά η Μέλισσα”. Δε μπορείς ν’ απαγορεύσεις την εργασία (Επικαλούμαι το Άρθρο 22 του Συντάγματος της Ελλάδας γι αυτό-διαβάστε το και πείτε μου τι καταλαβαίνετε) ούτε στον Φραγκούλη ή τον Κραουνάκη (Που προσωπικά λατρεύω) αλλά ούτε και σ’ ένα κλόουν.

Προσφέρουν όλοι πολιτισμό, ψυχαγωγία, διασκέδαση, εκπαίδευση, πράγματα που χρειάζονται για τον σωστό ψυχισμό των ανθρώπων.

Όσοι συνάδελφοι στηρίξατε την κυβέρνηση αυτή της Ντροπής, του σκοταδισμού, που όταν τα πηγαίνει καλά αυτοχειροκροτείται και κομπάζει, αλλά όταν δεν τα πηγαίνει καλά “Φταίει η νεολαία που συγχρωτίζεται στα Clubs και τα νησιά” που η ίδια άνοιξε κι είπε “περάστε ελεύθερα”, την κυβέρνηση που κυνήγησε το θέαμα στην Ελλάδα ξεκινώντας από την απαγόρευση καπνίσματος, την βαριά φορολογία, φτάνοντας εδώ,στην απαγόρευση της ΕΡΓΑΣΙΑΣ μας έστω και για 15 μέρες (που δεν το βλέπω,θα τραβήξει πιο μακριά),δεν θα πω βαριές κουβέντες γιατί πιστεύω στη συγχώρεση, αλλά Καλά θα κάνετε να ανατρέξετε πίσω στη μνήμη σας και να θυμηθείτε τα 5 χρόνια ελεεινής αντιπολίτευσης που κάνατε στην προηγούμενη κυβέρνηση (αυτήν που μάς απάλλαξε από την ΑΕΠΙ και την αισχροκέρδεια της,αυτήν που δικαίωσε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ,ναι!)

Και την επόμενη φορά να λειτουργήσετε με σωστότερο μυαλό, με σωστότερη κρίση, γιατί τελικά “πήρε και σας η μπάλα”. Όσο για εμάς, μην ανησυχείτε, θα κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα. Η κυβέρνηση αυτή είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΘΕΤΕΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ, ΦΩΤΙΣΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ, MANAGERS, AGENTS,ΚΟΜΠΕΡ και ΚΛΟΟΥΝ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ, DJs, ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ, ΜΑΙΤΡ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΠΑΡ ΘΕΑΤΡΩΝ, ΤΑΞΙΘΕΤΕΣ», ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΕΣ, ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ, ΜΠΑΡΙΣΤΕΣ, ΣΕΦ, ΜΑΓΕΙΡΕΣ, ΤΥΠΟΓΡΑΦΩΝ και λοιπών από κλάδους που κατάφερε να φτωχοποιήσει μέσα σε μόλις ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ».

View this post on Instagram

Για άλλη μια φορά θα τοποθετηθώ. Για άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μαλάκα. Η λέξη «πολιτισμός» είναι βαριά λέξη,Αλλά με ευρεία,αρκετά «ανοιχτή» έννοια. «Πολιτισμός» στη μουσική είναι από το «Αξιον Εστι» Μέχρι το «Περνά Περνά η Μέλισσα». Δε μπορείς Ν απαγορεύσεις την εργασία (Επικαλούμαι το Άρθρο 22 του Συντάγματος της Ελλάδας γι αυτό-διαβάστε το και πείτε μου τι καταλαβαίνετε) Ούτε στον Φραγκούλη η τον Κραουνακη (Που προσωπικα λατρεύω)αλλά ούτε και σ’ ένα κλόουν. Προσφέρουν όλοι πολιτισμό, ψυχαγωγία, διασκέδαση, εκπαίδευση, πράγματα που χρειάζονται για τον σωστό ψυχισμό των ανθρώπων. Όσοι συνάδελφοι στηρίξατε την κυβέρνηση αυτή της Ντροπής,Του σκοταδισμού, που όταν τα πηγαίνει καλά αυτοχειροκροτείται Και κομπάζει, αλλά όταν δεν τα πηγαίνει καλά «Φταίει η νεολαία που συγχρωτιζεται στα Clubs και τα νησιά» που η ίδια άνοιξε κι είπε «περάστε ελεύθερα»,Την κυβέρνηση που κυνήγησε το θέαμα στην Ελλάδα ξεκινώντας από την απαγόρευση καπνίσματος, την βαριά φορολογία, φτάνοντας εδώ,στην απαγορευση της ΕΡΓΑΣΙΑΣ μας έστω και για 15 μέρες (που δεν το βλέπω,θα τραβήξει πιο μακριά),δεν θα πω βαριές κουβέντες γιατί πιστεύω στη συγχώρεση,αλλά Καλά θα κάνετε να ανατρέξετε πίσω στη μνήμη σας και να θυμηθείτε Τα 5 χρόνια ελεεινής αντιπολίτευσης που κάνατε στην προηγούμενη κυβέρνηση (αυτήν που μάς απάλλαξε από την ΑΕΠΙ και την αισχροκέρδεια της,αυτήν που δικαίωσε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ,ναι!) Και την επόμενη φορά να λειτουργήσετε με σωστότερο μυαλό, με σωστότερη κρίση, γιατί τελικά «πήρε και σας η μπάλα». Όσο για εμάς, μην ανησυχείτε, θα κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα. Η κυβέρνηση αυτή είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΣΥΝΘΕΤΕΣ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ,ΦΩΤΙΣΤΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΚΗΝΗΣ,ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ,ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ,ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ,MANAGERS,AGENTS,ΚΟΜΠΕΡ και ΚΛΟΟΥΝ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ,ΧΟΡΕΥΤΕΣ,ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,DJs,ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ,ΜΑΙΤΡ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΠΑΡ ΘΕΑΤΡΩΝ,ΤΑΞΙΘΕΤΕΣ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΕΣ,ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ,ΜΠΑΡΙΣΤΕΣ,ΣΕΦ,ΜΑΓΕΙΡΕΣ,ΤΥΠΟΓΡΑΦΩΝ και λοιπών από κλάδους που κατάφερε να φτωχοποιήσει μέσα σε μόλις ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ. Christos Dantis / Χρήστος Δάντης / Christos Dantis Μουσικός,Τραγουδιστης,Συνθετης,Στιχουργός,Παραγωγος Ηχογραφημάτων.

A post shared by 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬 𝐃𝐚𝐧𝐭𝐢𝐬 (@christosdantis) on
Πηγή