Δευτέρα , 19 Σεπτέμβριος 2022

Το SMS που έφερε κοινή εμφάνιση Μέγκαν-Κέιτ-Γουίλιαμ-Χάρι, ενώ στο Μπαλμόραλ δεν είπαν ούτε γεια -Παρασκήνιο

Η εικόνα των δύο αδελφών μαζί, πρίγκιπα Γουίλιαμ και Χάρι το Σάββατο ξάφνιασε. Μετά από 2,5 χρόνια καβγάδων, διαφωνιών αλλά και δημοσίων προκλήσεων από τον Χάρι η ένωση αυτή έμοιαζε κάπως αναπάντεχη.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνέβη όμως, μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ενωμένοι στη θλίψη έγραφαν τα βρετανικά ΜΜΕ που θεωρούσαν αδιανόητη την εικόνα των τεσσάρων, Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Στο Μπαλμόραλ Γουίλιαμ και Χάρι δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Μάλιστα, η κοινή εμφάνιση των τεσσάρων ήρθε μόλις δύο ημέρες μετά τη συνάντηση Γουίλιαμ και Χάρι στο Μπαλμόραλ, ενώ η γιαγιά του είχε πεθάνει, κατά την οποία δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Η επιδείνωση της υγείας της 96χρονης μονάρχη ήταν ξαφνική, με τον Κάρολο να είναι το μόνο από τα παιδιά ή τα εγγόνια της που κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό της πριν πεθάνει.

Οπως περιγράφει η Daily Mail στο κάστρο Μπαλμόραλ όπου έσπευσε η βασιλική οικογένεια καθώς πέθαινε η Ελισάβετ, τα δύο αδέλφια δεν αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους. Γουίλιαμ και Κάρολος πήγαν στο σπίτι του βασιλιά στο Μπίρκχολ στη Σκωτία, ενώ ο Χάρι έμεινε με την υπόλοιπη οικογένεια στο Μπαλμόραλ, το βράδυ της Πέμπτης. Κατόπιν έγινε γνωστό ότι με περάμβαση του Καρόλου δεν είχε πάει στο Μπαλμόραλ και η Μέγκαν Μαρκλ η οποία ήθελε να πάει στο κάστρο αλλά δεν τις επετράπη καθώς θα μαζευόταν αυστηρά η στενή οικογένεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Μπαλμόραλ μάλιστα έγιναν δύο διαφορετικά δείπνα εκείνο το βράδυ. Το ένα ήταν για τον νέο βασιλιά και τον διάδοχό του, το άλλο ήταν για την υπόλοιπη οικογένεια

Πώς έγινε η κοινή εμφάνιση Χάρι-Μέγκαν, Γουίλιαμ-Κέιτ

Η κοινή εμφάνιση του Σαββάτου έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του Γουίλιαμ, ο οποίος πιστεύει ότι η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη σε αυτό τη συγκυρία, μετά το χαμό της βασίλισσας Ελισάβατ.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ

Του έστειλε ένα SMS και μια ενδεικτική ώρα συνάντησης. «Συνέβη πολύ γρήγορα – αξιοσημείωτο πραγματικά, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είδαν ο ένας τον άλλον στη Σκωτία», δήλωσε άνθρωπος του παλατιού. Η πηγή πρόσθεσε ότι δεν έγινε κατόπιν εντολής του πατέρα τους. Να σημειωθεί ότι η κοινή εμφάνιση άργησε κατά 45 λεπτά, κάτι που ενδεχομένως δείχνει ότι υπήρχε κάποια διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο αδελφών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ

Αυτο βέβαια δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις των δύο βελτιώθηκαν. Η Sun αναφέρει συγκεκριμένα ότι μια πηγή του παλατιού δήλωσε: «Σίγουρα δεν βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση με την κηδεία του Φίλιππου, όταν ο Γουίλιαμ και ο Χάρι δεν περπατούσαν δίπλα-δίπλα. Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει, αλλά δεν είναι τόσο έντονος ο θυμός και μπορούν να συνυπάρξουν.

Αλλά η προχθεσινή εμφάνιση πραγματικά δεν αλλάζει τίποτα. Είναι η ίδια κατάσταση όπως στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, όταν ο Γουίλιαμ και ο Χάρι έβαλαν στην άκρη τις διαφορές τους και στήριξαν ο ένας τον άλλον και τις οικογένειές τους εκείνη τη στιγμή».

«Εξακολουθεί να υπάρχει μια μεγάλη αίσθηση δυσπιστίας στον αέρα και για να διαλυθεί αυτή πρέπει να υπάρξει κάποια κίνηση συμφιλίωσης εκ μέρους εκείνων που κάνουν τον περισσότερο θόρυβο. Μέχρι να γίνει αυτό, ίσως δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσουν τα πράγματα περαιτέρω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ
Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ

Δίπλα-δίπλα πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ;

Αυτό συμβαίνει καθώς η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να παρουσιάσει ένα ενιαίο μέτωπο κατά την περίοδο του εθνικού πένθους, καθώς προσπαθούν να παραμερίσουν τις διαφορές τους για το γενικότερο καλό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο Μπαλμόραλ την Πέμπτη.

Ενώ οι ρυθμίσεις για την εξόδιο ακολουθία είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, η Sun αναφέρει ότι γίνονται συζητήσεις και είναι πιθανό Γουίλιαμ και Χάρι να στέκονται δίπλα-δίπλα κατά τη διάρκεια της πομπής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό θα σηματοδοτούσε μια σημαντική βελτίωση στη σχέση τους – στην κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππου τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι χωρίστηκε από τον ξάδερφό τους Πίτερ Φίλιπς.

Ετσι, όπως γράφουν σήμερα τα βρετανικά ΜΜΕ δεν είναι απίθανο την επόμενη Δευτέρα να δούμε μαζί, δίπλα δίπλα τον Γουίλιαμ με τον Χάρι πίσω από το φέρετρο της αγαπημένης τους γιαγιάς.

Λίγες ημέρες αφότου ο πρίγκιπας της Ουαλίας πρόσφερε στον αδελφό του «κλάδο ελαίας» προσκαλώντας τον σε μια βόλτα για να συναντήσει τους πενθούντες έξω από το Ουίνδσορ, το παλάτι εξετάζει κατά πόσο θα μπορούσαν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους κατά τη διάρκεια του εθνικού πένθους.

Το ποια μορφή θα πάρει η ανακωχή στην κηδεία της βασίλισσας τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, μένει να φανεί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Άντριου θα διαδραματίσει επίσης βασικό ρόλο, παρά τις αντιπαραθέσεις των τελευταίων ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δούκας της Υόρκης, ο οποίος έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση λόγω των δεσμών του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στις εκδηλώσεις τιμής για την βασίλισσα με βασιλικές πηγές να λένε ότι απλά αποκλείεται να αποκλειστεί.

Ωστόσο, παρά αυτή τη φαινομενική… αναστολή περιορισμών, φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλέον τρόπος να επιστρέψει στη δημόσια ζωή, καθώς τόσο ο βασιλιάς όσο και ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχαν δηλώσει προηγουμένως ότι δεν θα έχει επίσημο ρόλο κατά τη διάρκεια της βασιλείας τους.


Πηγή