Παρασκευή , 27 Ιανουάριος 2023

Τσαφούλιας για Μπέζο: Κατηγορείται για κάτι; -Τι μας νοιάζει αν είναι μυστήριος; [βίντεο]

Στην αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη ότι ο Γιάννης Μπέζος είναι «μυστήριος» αναφέρθηκε μέσω συνέντευξής του ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» του ΣΚΑΪ στην τρίτη σεζόν της σειράς του «Έτερος Εγώ», στην είσοδο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το «Maestro» στο Netflix, αλλά και στην πρόσφατη απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά την οποία αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την είσοδο του «Maestro» στο Netflix ο Σωτήρης Τσαφούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ιστορία καταγράφει αυτόν που περνάει την πόρτα, ούτε αυτόν που την ανοίγει ούτε αυτόν που πήγε να την περάσει. Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν έχει χαρεί με την είσοδο του Χριστόφορου στο Netflix μέσσω του Maestro, είναι βαθιά κομπλεξικός. Μόνο χαρά και υπερηφάνεια η ελληνική γλώσσα μπήκε στην πλατφόρμα και θα ανοίξει ο δρόμος και για άλλες δουλειές».

Τσαφούλιας: «Κατηγορείται για κάτι ο Γιάννης Μπέζος;»

«Κατηγορείται για κάτι ο Γιάννης Μπέζος; Τι μας νοιάζει, λοιπόν, ποιος είναι καλός και ποιος είναι μυστήριος; Άμα είναι μυστήριος και δεν ενοχλεί κανέναν, ας είναι μυστήριος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης, κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο.

Όπως είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, «ο Γιάννης δεν είναι μυστήριος άνθρωπος. Απλά ο Γιάννης δεν ξοδεύει την αγάπη του, την εμπιστοσύνη του και την φιλία του σαν κάτι άχρηστο που ως άφθονο πετιέται. Πρέπει να την κερδίσεις. Αν την κερδίσεις, βλέπεις μια πανδαισία χρωμάτων και σκέψης και γέλιου και οράματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε. Ναι, κάποιοι είναι μυστήριοι και κάποιοι δεν είναι. Από τη στιγμή που δεν βλάπτεις τον συνάνθρωπο σου, μπορείς να είσαι ότι θες».

«Την τηλεόραση την λατρεύω αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η θεματολογία των εκπομπών τα τελευταία χρόνια. Οπότε όταν ανοίγει στο σπίτι, επειδή γυρνάω πάρα πολύ αργά και δεν προλαβαίνω, ανοίγει κυρίως με πλατφόρμες», είπε κληθείς να σχολιάσει την τηλεοπτική πραγματικότητα στην Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή