Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024

Τσιτσιπάς: «Ναι, είμαστε ξανά μαζί με την Μπαντόσα, δεν διαχειρίστηκα καλά την κατάσταση»

Σε συνέντευξή του στο SDNA ο Στέφανος Τσιτσιπάς… καθάρισε το τοπίο αναφορικά με τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα και επιβεβαίωσε πως είναι και πάλι μαζί.

Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι εν όψει Roland Garros, θέλησε να διευκρινίσει ορισμένα πράγματα ώστε να σταματήσει και η παραφιλολογία σχετικά με την επανασύνδεση με την Ισπανίδα τενίστρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε μαζί. Θα το εξηγήσω, γιατί κάποιοι δημιουργούν διάφορες ιστορίες για εμάς. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να το πάρει έτσι ο κόσμος. Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα κι εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα» είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς στο SDNA.

«Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πάρα πολύ και όταν προσπάθησε να μου μιλήσει για να συναντηθούμε ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο. Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση που έχω με την Πάουλα είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σχέση που είχα στο παρελθόν, νιώθω ότι είναι δικός μου άνθρωπος και καταλαβαινόμαστε. Και αυτό βάζει περισσότερη αξία σε οτιδήποτε κάνω και τη θέλω δίπλα μου όσο πιο συχνά γίνεται. Οπότε ναι, επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση!» ξεκαθάρισε.

Ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στο grand slam που ξεκινά σε τρεις ημέρες, αναφέροντας πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ναι, νομίζω ότι είναι ανοιχτό. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά στο χώμα. Ο ανταγωνισμός είναι δυνατός σε αυτά τα courts. Πιστεύω ότι θα έχουμε συναρπαστικά ματς τη φετινή σεζόν. Το νιώθω». 


Πηγή