Κυριακή , 3 Μάρτιος 2024

Υρώ Μανέ: Δεν είμαι πολύ φίλη με τα social media -Άποψη και γνώμη έχω, απλά δεν την εκθέτω [βίντεο]

Για την οικογένειά της, την πορεία της στην υποκριτική, την σχέση της με τα social media αλλά και την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί «Το έκτο πάτωμα» μίλησε μεταξύ άλλων η σπουδαία ηθοποιός Υρώ Μανέ.

Η Υρώ Μανέ που έχει αγαπηθεί από το κοινό για τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει με επιτυχία σε θέατρο και τηλεόραση, βρέθηκε στην «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο mega.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί «Το έκτο πάτωμα» ανέφερε: «Φυσικά, κουτσομπολεύουν οι άνθρωποι. Όταν έχει μια καλή προαίρεση ξεφεύγει, δεν είναι το κουτσομπολιό που δεν μου αρέσει, ανθρώπινο είναι πια. Οι προσβολές και οι χοντράδες ξεκινούν από τον χώρο μας και μετά από τον δημοσιογραφικό χώρο βάζουν κάποιοι το χεράκι τους και μεγεθύνονται αρνητικά».

Για τις κριτικές που έχει δεχτεί η ίδια, είπε: «Μπορεί να έχουν γράψει κάτι αρνητικό για μένα, δεν το παρακολουθώ. Τώρα με τα social είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορούν να κάνουν. Πολλές φορές λέει τη γνώμη του κάποιος με χυδαίο τρόπο. Εγώ με τα social δεν είμαι πολύ φίλη, ώστε να έχω επί παντός άποψη και γνώμη. Άποψη και γνώμη έχω, απλά δεν την εκθέτω, δεν με αφορά να είμαι ένας από αυτούς στο Instagram. Σε συζήτηση και όταν χρειαστεί και άποψη έχω και γνώμη έχω. Δεν χρειάζεται να προβάλει κανείς την προσωπική του ζωή. Εμένα μου φαίνεται πληκτικό και ανούσιο».

Η ηθοποιός μίλησε επιπλέον, για την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου. «Η κόρη μου κάνει κινησιολογία στην ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης και στην Ευαγγελία Πλατανιώτη, κάνει το intro πριν μπουν στην πισίνα. Είναι κάτι που το κάνει δύο χρόνια. Αυτά που είναι ωραία πράγματα και δημιουργικά και είναι κίνητρο για τη νεολαία. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα που αυτές οι νέες κοπέλες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και είναι παράδειγμα. Καμιά φορά είμαι και εγώ μαμά κουκουβάγια. Νευριάζει κι εκείνη, δεν της αρέσει. Μου έχει πει πολλές φορές να μη μιλάω για εκείνη. Αλλά μαμά είμαι. Είναι άλλες μαμάδες που τα παιδιά τους δεν ασχολούνται με την Τέχνη και λένε κάτι. Να μην πω και εγώ;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τον σύζυγό της η Υρώ Μανέ είπε: «Είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τη ζωή μου, έχουμε κάνει και τη Φαίδρα. Είναι υποστηρικτικός μαζί μας. Αγαπάει τον χώρο μας, παρακολουθεί θέατρο και σινεμά. Δεν δώσαμε ποτέ στη Φαίδρα ότι είναι όμορφη κοπέλα. Από εκεί και πέρα είναι άλλα πράγματα που δίνεις αξία. Ο αξιακός κώδικας της οικογένειας μετράει, η αγάπη και η στοργή που το περιβάλλεις, τα κίνητρα. Κι αυτά κάνουν τα παιδιά σημαντικά και τις οικογένειες. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Είναι για να χρησιμοποιούμε πράγματα, να καλύπτουμε ανεπάρκειες. Η ουσία είναι ότι έχουμε έρθει να αφήσουμε ένα καλό αποτύπωμα».


Πηγή