Τετάρτη , 29 Μάιος 2024

Φάνης Λαμπρόπουλος: Επιστρέφει στην τηλεόραση -«Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γίνω πλούσιος»

Για την επερχόμενη επιστροφή του στην τηλεόραση αναφέρθηκε ο κωμικός Φάνης Λαμπρόπουλος, που ήταν καλεσμένος την εκπομπή εκπομπής «Fay’s Time».

«Είμαστε σε φάση που ετοιμαζόμαστε. Είμαι πανέτοιμος, δεν ξέρω. Να το ανακοινώσω τώρα; Κατεβαίνω Πάσχα στο Αίγιο, θα πάμε οικογενειακώς, από εκεί είναι η καταγωγή μου. Θα φύγουμε Μεγάλη Τετάρτη, μέχρι Κυριακή του Πάσχα θα είμαστε κάτω», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή λέγοντας: «Συζητιέται η επιστροφή μου στην τηλεόραση, έχω δεχτεί προτάσεις, έχει έρθει και ο ΣΚΑΪ, εγώ κάνω τον δύσκολο και θα δούμε. Υπάρχει συνέχεια ένα φλερτ με την τηλεόραση, αλλά παραμένει φλερτ. Αυτό ήταν το πρόβλημα τόσο καιρό. Ήταν πλατωνικό και τώρα ελπίζω να είναι η στιγμή μου».

«Κύριος στόχος μου είναι να γίνω celebrity»

Ο κωμικός πρόσθεσε: «Κύριος στόχος μου είναι να γίνω celebrity. Από εκεί και πέρα, σε ένα τηλεπαιχνίδι δεν θα έλεγα όχι. Θα μπορούσε να έρθει κι η Φαίη να μου κάνει μια πρόταση. Με τη Φαίη γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Τώρα όμως, είναι αργά Φαίη μου. Αν έρθεις μέχρι την Πέμπτη…».

Σημείωσε ότι την ανακοίνωση για το επαγγελματικό του βήμα θα την κάνει το κανάλι κι όχι ο ίδιος: «Θα δούμε, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα. Θα βγει το κανάλι και θα το ανακοινώσει, όποιο κανάλι κι αν είναι αυτό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γίνω πλούσιος, την απόφασή μου την έχω πάρει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή