Τετάρτη , 17 Αύγουστος 2022

Φαίη Σκορδά: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής για τις αποκαλύψεις με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα [βίντεο]

Κατά τη συζήτηση στην εκπομπή της με θέμα πως υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος της Μαλένας προήλθε από ασφυξία με πανάκι, η Φαίη Σκορδά «λύγισε».

Συζητώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 την υπόθεση της Πάτρας και την αποκάλυψη πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, όχι μόνο η Ίριδα, αλλά και η Μαλένα, να δολοφονήθηκε με πανάκι που της προκάλεσε ασφυξία μέσα στο νοσοκομείο «Ελπίς», η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα άκουγε και ήταν σαφώς σοκαρισμένη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εκπομπή πραγματοποίησε παρέμβαση η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, η οποία -μεταξύ άλλων- επισήμανε: «Η ασφυξία με το πανάκι μπορεί να καλύψει τα σημάδια που προκαλεί ένα χέρι».

«Έχει πάθει σοκ η Φαίη. Που να περιμέναμε ότι σε πρωινό θα κάναμε τέτοιες ερωτήσεις», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, βλέποντας τη συμπαρουσιάστριά του να έχει σκύψει στο τραπέζι.

Εκείνη πήρε τον λόγο και είπε: «Χθες ήταν η βραδιά του ευχαριστώ του Make a Wish, όπου εκεί ήταν γονείς που είναι μέσα σε αυτά τα νοσοκομεία και παλεύουν για τα παιδιά τους. Και ακούς τώρα μέσα σε αυτό το νοσοκομείο, σε ένα δωμάτιο, που μπορεί να είναι ένα παιδάκι το οποίο, καταλαβαίνετε τι εννοώ;».

Επί του θέματος συμπλήρωσε: «Δηλαδή, στο διπλανό δωμάτιο είναι γονείς που δίνουν μάχη να κρατηθούν οι ίδιοι, να κρατηθούν τα παιδιά. Και ακούς ότι μέσα σε αυτό το δωμάτιο που δίπλα υπήρχε ένα άλλο παιδάκι, υπήρχε μια μαμά που μπορεί να έκανε αυτό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή