Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023
Χάρης Χριστόπουλος και Αννίτα Μπραντ έγιναν γονείς

Χάρης Χριστόπουλος και Αννίτα Μπραντ έγιναν γονείς

Τρισευτυχισμένοι είναι εδώ και λίγες ώρες ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγος του Αννίτα Μπραντ αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η make up και hair artist μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και όπως μαρτύρησε ήθελε να μοιραστεί τις συγκεκριμένες φωτογραφίες λίγο πιο μετά, αλλά το μικρό… Χριστοπουλάκι τους πρόλαβε.

Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του αγαπημένου της συζύγου Χάρη Χριστόπουλου, χαμογελαστή και ευδιάθετη και τα στιγμιότυπα «ανέβασε» στο προφίλ της.

«Κορίτσια μου όμορφα❤❤  Αυτές τις φωτογραφίες είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις επόμενες μέρες αλλά το Χριστοπουλάκι μας πρόλαβε.

Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης….. Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές, θα τα πούμε αύριο» έγραψε η Αννίτα Μπραντ στη συνοδευτική λεζάντα και μαρτύρησε το ότι γέννησε.

View this post on Instagram

Κορίτσια μου όμορφα❤❤ Αυτές τις φωτογραφίες είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις επόμενες μέρες αλλά το Χριστοπουλάκι μας πρόλαβε 🤱🏼🤱🏼🤱🏼 Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης…… Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές, θα τα πούμε αύριο❤❤🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤❤❤🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤❤❤

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on
Πηγή