Κυριακή , 19 Σεπτέμβριος 2021
Χρίστος Αντωνιάδης: Κάποιες θαυμάστριες ορμάνε κι όπου πιάσει το χέρι

Χρίστος Αντωνιάδης: Κάποιες θαυμάστριες ορμάνε κι όπου πιάσει το χέρι

«Ήθελα να πάω κόντρα στην εποχή και κάναμε ένα χαρούμενο τραγούδι» τόνισε ο Χρίστος Αντωνιάδης για το καινούργιο του τραγούδι «στις 3 τα ξημερώματα» το οποίο έχει κυκλοφορήσει.

Στο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο τραγουδιστής μαζί με την εκρηκτική Αναστασία Γιούσεφ. Ζήλεψε όμως η σύζυγος του την σέξι χορεύτρια;

«Όχι, δεν μπορεί να ζηλέψει γιατί ξέρει τι κάνω» εξήγησε ο Χρίστος Αντωνιάδης στην κάμερα της εκπομπής «Love it» το πρωί της Πέμπτης.

Έχει υπάρξει γυναίκα που να έχει πει «όχι» στον άντρα Χρίστο Αντωνιάδη; «Μόνο μία; Ακόμα κι ο πρωταθλητής έχει φάει κάποια στιγμή κι αυτός ήττα» απάντησε με χαμόγελο ο τραγουδιστής.

Ένα από τα πλέον γνωστά τραγούδια του Χρίστου Αντωνιάδη, το οποίο το τραγούδησε πολλά χρόνια πριν και τον «κυνηγάει» ακόμα και σήμερα είναι το «Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες».

Το είχε όμως τραγουδήσει για κάποια γυναίκα; «Η αλήθεια είναι πως εκείνη την εποχή είχα διάφορα πράγματα στο μυαλό μου, εν τέλει όμως το τραγούδησα στο γάμο μου. Οπότε οτιδήποτε συνέβη στο παρελθόν είναι απλές… οδοντόπαστες».

Αναφερόμενος σε τραγούδι που αρνήθηκε να τραγουδήσει και έγινε μεγάλη επιτυχία, ο Χρίστος Αντωνιάδης σχολίασε: «Κάποια στιγμή το “Σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης” είχε περάσει από τα χέρια μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γινόταν επιτυχία. Καμιά φορά τα τραγούδια γίνονται επιτυχία γιατί δεν είναι μόνο αυτό η δύναμη αλλά είναι και θέμα του τραγουδιστή που θα το πει. Σημασία δεν έχει να βγάλεις λεφτά αλλά την ώρα που τα βγάζεις να ξέρεις τι να κάνεις. Πιστεύω ότι τα διαχειρίστηκα με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε σήμερα, που δε βγάζω κανένα μεροκάματο, δεν υπάρχει δουλειά καμία κι έχει κλείσει το σύμπαν, να μην κινδυνεύω».

Ο τραγουδιστής μιλώντας για θαυμάστριες που τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση: «Εννοείται συμβαίνει συνέχεια, όπου πάω, όποτε πάω, θα βρεθεί κάποια που θα θέλει κάτι παραπάνω. Δεν καταλαβαίνουν ούτε από παντρεμένους, ούτε από βέρες, ούτε κορονοϊό, ούτε από τίποτα. Ορμάνε κι όπου πιάσει το χέρι».


Πηγή