Πέμπτη , 13 Ιούνιος 2024
Χριστίνα Αλούπη: Στην Αμερική δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, ό,τι φιλοτιμηθεί κάνει ο καθένας

Χριστίνα Αλούπη: Στην Αμερική δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, ό,τι φιλοτιμηθεί κάνει ο καθένας

Τα τελευταία χρόνια, η Χριστίνα Αλούπη, ζει με την οικογένεια της στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Το μοντέλο, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha μέσω Skype και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί εκεί εξαιτίας του κορονοϊού ενώ τόνισε ότι δεν έχουν παρθεί μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

«Εδώ ζούμε στη χώρα του παραλόγου στην Αμερική αυτή τη στιγμή, γίνεται ό,τι να ‘ναι κυριολεκτικά. Δεν άλλαξαν συμπεριφορά οι συμπολίτες μας, πάλι καλά που άλλαξε λίγο η αστυνομία και πήραν λίγο πιο αυστηρά μέτρα. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση κυκλοφορίας, πέρα από τη Νέα Υόρκη. Όπως φιλοτιμηθεί ο κάθε πολίτης» είπε η Χριστίνα Αλούπη.

Αναφερόμενη στα καταστήματα που έχουν μείνει ανοιχτά αλλά και στο πώς αντιμετωπίζει εκείνη τον κορονοϊό, το μοντέλο είπε: «Έχουν μείνει ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία, τα εστιατόρια που κάνουν delivery, όλα τα ιατρεία και για αισθητικές επεμβάσεις. Δεν το έχουν πάρει πολύ σοβαρά το όλο θέμα. Από την πρώτη στιγμή, πριν από τρεις εβδομάδες ήταν η τελευταία μέρα που βγήκα να πάω σούπερ μάρκετ. Είπα βγαίνω και μετά τέλος, κάθομαι σπίτι μου. Δεν βρήκα χαρτί υγείας, δεν βρήκα κοτόπουλο, κρέας, δεν βρήκα πολλά πράγματα. Αυτό συνεχίζει να συμβαίνει. Έχουμε γίνει κατάσκοποι. Στηνόμαστε έξω από το σούπερ μάρκετ να δούμε πότε έρχονται τα φορτηγά με τα προϊόντα. Έχουμε σταμπάρει τις μέρες και τις ώρες που έρχονται και στηνόμαστε έξω από το σούπερ μάρκετ για να προλάβουμε. Μέσα σε λεπτά εξαφανίζονται όλα. Ούτε πόλεμο να είχαμε. Εγώ ακολουθώ τις ελληνικές οδηγίες, ό,τι πείτε εσείς κάνω κι εγώ. Από την πρώτη στιγμή κλείστηκα στο σπίτι» ανέφερε Χριστίνα Αλούπη.


Πηγή