Παρασκευή , 5 Ιούνιος 2020
Το μήνυμα της Χριστίνα Μπόμπα για τις καταστροφικές φωτιές

Χριστίνα Μπόμπα: Τα παιδικά χρόνια, οι σπουδές και ο γάμος με τον Σάκη Τανιμανίδη

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα. Για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές στο Πολυτεχνείο, τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στη Λαμία. Μίλησε για τους γονείς της, για τα παιδικά της χρόνια, για τις σπουδές της μητέρας της στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις δικές της. Από μικρή είχε κλίση στις θετικές επιστήμες, μεγάλη αδυναμία στα μαθηματικά και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, αποφοιτώντας μάλιστα με 8. Ασχολήθηκε με την έρευνα και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται σε μια πολυεθνική.

Η όμορφη παρουσιάστρια, μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη. Όπως είπε, της κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον με την προσωπικότητά του, που ήξερε ότι αυτός είναι ο άνδρας που θέλει να παντρευτεί.

Οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, με την όμορφη Χριστίνα να αφήνει τη δουλειά της στην Αθήνα και να ακολουθεί τον αγαπημένο της στον Άγιο Δομίνικο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Σίφνο έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη του.

 

 


Πηγή