Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Άγγελος Αντωνόπουλος: Θα ήθελα να έχω παιδί, σήμερα μελαγχολώ

Άγγελος Αντωνόπουλος: Θα ήθελα να έχω παιδί, σήμερα μελαγχολώ

Για τη σπουδαία σειρά «Πανθέοι» και «Άγνωστος Πόλεμος», τους έρωτες στη ζωή του, τη μη απόκτηση παιδιού, τη σχέση του με την πολιτική και τη θρησκεία μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ο ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος.

«Ο έρωτας για μένα υπήρξε εναυσματικό στοιχείο της ζωής μου, στην πρόοδό μου. Εναυσματικό στοιχείο για τις επιτυχίες μου, και ακόμα το πιστεύω» αποκάλυψε. «Δεν ήμουν κατακτητής αλλά ήμουν κατακτημένος και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ» δήλωσε.

Η συζήτηση στη συνέχεια στράφηκε στην απόκτηση παιδιού. Ήταν επιλογή του το να μην κάνει παιδιά;

«Τότε που δεν ερχόντουσαν τα παιδιά, ως νέος και ως ερωτικός, περπάταγα με τη σκούφια μου στραβά και σφυρίζοντας. Σήμερα μελαγχολώ» είπε παραδεχόμενος ότι θα ήθελε να έχει παιδιά.

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την πολιτική και σχολίασε την πρώην κυβέρνηση Τσίπρα.

«Μου έγιναν προτάσεις όχι μόνο από το ΚΚΕ και από άλλα κόμματα» είπε τονίζοντας ότι δεν ήταν τόσο μάχιμος στην πολιτική όσο θα ήθελε. Παράλληλα σχολίασε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό ως χαρισματικό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί τελικά να μην μας δικαίωσε για την αρχική μας εκτίμηση, ο Τσίπρας ήταν χαρισματικός. Μας βρήκε αντίθετους με πολλά πράγματα. Αστικό κόμμα με αριστερό αφήγημα» είπε.

Οι θρυλικές σειρές «Πανθέοι» και «Άγνωστος πόλεμος»

«Εκείνη τη γενιά την είχα κερδίσει. Είχα μεγάλη επικοινωνία με αυτούς τους ανθρώπους. Το 67, το 68, το 69 και το 70, είχε 30 χρόνια απόσταση από το 40′. Αυτό σημαίνει ότι οι θεατές των σειρών είχαν ζήσει τον πόλεμο. Ο κόσμος μου έλεγε στο καμαρίνι ότι έκλαιγε επειδή έβλεπε ένα επεισόδιο και το είχε ζήσει είπε ο σπουδαίος ηθοποιός.

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος μίλησε και για το περιστατικό που του πετούσαν γαρδένιες στο θέατρο.

«Ξαφνιαστήκαμε, αντιλαμβάνεστε σε πόσο δύσκολη θέση ήρθα, διότι επί σκηνής είχα καταξιωμένους συναδέλφους και μεγάλους και ξαφνικά βρέθηκα εγώ με αυτή την εκδήλωση. Ήταν μια Κυριακή απόγευμα, μας ξάφνιασε όλους αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Τι λέει για τα δύο μόνο επεισόδια των σειρών που έχουν διασωθεί; «Είναι μια αδιαφορία και μια γαϊδουριά αυτών που εργάζονται εκεί. Έγραψαν πάνω στις μπομπίνες αθλητικά ματς. Ήταν εγκληματική αδιαφορία» ανέφερε.

Ο ηθοποιός διέψευσε τα όσα λέγονται για την κόντρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Τζένη Καρέζη ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία.

«Ήμουνα στη θεωρία τόσο πιστός στην Αριστερά αλλά επειδή είχα από νέος ξεκινήσει να είμαι θρησκευόμενος, δεν είδα τα δύο αυτά να συγκρούονται».


Πηγή