Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» από Αγορίτσα - Γεννήθηκαν δύο έρωτες στα παρασκήνια της σειράς

Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» από Αγορίτσα – Γεννήθηκαν δύο έρωτες στα παρασκήνια της σειράς

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 Night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Αντουλινάκη. Η «Αγορίτσα» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για πολλά, εννοείται και για τη σειρά του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός προχώρησε και σε αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με τα παρασκήνια και πώς τα περνάνε, όταν οι κάμερες είναι κλειστές, ενώ έριξε και τη «βόμβα» πως έχουν γεννηθεί και δύο έρωτες στην πραγματική ζωή!

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Μπορεί να μην το δείχνω, αλλά το ευχαριστιέμαι πραγματικά που παίζω στις Άγριες Μέλισσες. Δεν μπορώ να γυρίσω σκηνές με τον Κωστή Σαββιδάκη, τον βλέπω και γελάω, με πιάνει νευρικό γέλιο, που δεν μπορώ να το ελέγξω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στις δύο σκηνές που έχουμε παίξει μαζί, κρύβομαι πίσω από κάποιον άλλον για να μη φαίνεται ότι τραντάζομαι ολόκληρη από το γέλιο. Με την Κάτια Δανδουλάκη δεν γελάμε την ώρα του γυρίσματος, γελάμε πριν, στις πρόβες, και μετά», είπε περιγράφοντας και ένα αστείο περιστατικό.

Ωστόσο, η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στη συνέχεια, όπου παραδέχτηκε πως έχουν παίξει έρωτες εκτός σεναρίου.

«Έχει παίξει έρωτας ανάμεσα στους ηθοποιούς; Κάποιο φλερτ, κάποιοι που ήρθαν πιο κοντά;», ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για να απαντήσει εκείνη: «Σιγά μη σου πω ονόματα! Αλλά έχει παίξει! Μα καλά, πίστευες ότι δεν θα υπάρχει; Είμαστε πόσα άτομα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί. Είναι ένας έρωτας που… οσμίζομαι και ένας που είναι φανερός».


Πηγή