Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Άγριες Μέλισσες: Η σκέψη της «Μυρσίνης» για τον ρόλο της κάθε πρωί πριν πάει στο γύρισμα

Άγριες Μέλισσες: Η σκέψη της «Μυρσίνης» για τον ρόλο της κάθε πρωί πριν πάει στο γύρισμα

Η Κατερίνα Διδασκάλου υποδύεται την «Μυρσίνη Σεβαστού» στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με το σενάριο, η «Μυρσίνη» είναι η αριστοκράτισσα του χωριού η οποία έχει μεγάλες βλέψεις για τα παιδιά της και μισεί με πάθος την Ελένη και τις αδελφές της.

Η ηθοποιός μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για τον ρόλο της και εξομολογήθηκε τι σκέφτεται κάθε πρωί.

«Νομίζω ότι το κοινό έχει αγκαλιάσει τις “Άγριες Μέλισσες” γιατί είναι μια δουλειά υψηλής αισθητικής. Βλέποντας το σενάριο ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία, ακριβώς επειδή δεν υποτιμά τη νοημοσύνη μας και κατ’ επέκταση, τη νοημοσύνη του κοινού. Έχουμε καιρό να παίξουμε σε τέτοιο ελληνικό σίριαλ εμείς οι ηθοποιοί» ανέφερε και πρόσθεσε: «Κανείς δεν είναι απόλυτα κακός στη σειρά. Απόλυτα κακός είναι ο Κυπραίος, αλλά κι αυτός ακόμα έχει άλλα πράγματα από πίσω. Κάθε πρωί, φεύγοντας για το γύρισμα, λέω «ακόμα μια μέρα στη ζωή της Μυρσίνης», γιατί αποστασιοποιούμαι τελείως. Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου, επειδή έχουν συμβεί τόσα τραγικά και δυσάρεστα στη ζωή της. Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου τον ρόλο σε σχέση με μένα με τα δικά μου παιδιά, καθόλου. Δεν το κάνω ποτέ».

Τέλος, η Κατερίνα Διδασκάλου αναρωτήθηκε: «Η Μυρσίνη είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύ να μαλακώσει. Έχω κλάψει ήδη με δέκα διαφορετικούς τρόπους, αν δεν είναι αυτό μαλάκωμα τι είναι;».


Πηγή