Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Άγριες Μέλισσες: Συγκλόνισε το τέλος της σειράς -Ρίγη συγκίνησης στο Τwitter

Ανατριχιαστικό και άκρως συγκινητικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Μετά από τρεις συγκλονιστικούς κύκλους, γεμάτο ανατροπές, νέα πρόσωπα, καινούργιες σχέσεις ανάμεσα στους ήρωες, χαρές και λύπες, στο τελευταίο επεισόδιο η λύτρωση ήρθε για τους περισσότερους ήρωες. Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, το τελευταίο επεισόδιο ήταν άκρως συγκινητικό «Η τελευταία σκηνή είναι πάρα πολύ συγκινητική. Όλοι θα φύγουν βαθιά χαρούμενοι Θα υπάρξει μια μικρή αδικία, μέσα σε εισαγωγικά, αλλά θριαμβεύει η ζωή. Η Μελίνα και ο Πέτρος έγραψαν το φινάλε και τέλος. Μας το έστειλαν και κλάψαμε όλοι. Ο Ροϊλός έπεσε με τη μούρη στο κρεβάτι και έκλαιγε μισή ώρα»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα παιχνίδια θανάτου, στέρησαν τη ζωή στον Δούκα και τον Ακύλα ενώ η Μυρσίνη αντικρίζοντας τον νεκρό, Δούκα Σεβαστό κατέρρευσε. Η ζωή της άλλαξε δραματικά με την εισαγωγή της στην κλινική, όπου και ξεψύχησε, μετά από χρόνια.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω έφεραν στον κόσμο συνολικά τέσσερα παιδιά ενώ λίγο αργότερα είδαμε το τέλος του Μελέτη αφού μετά από τα χιλιάδες εγκλήματα που είχε διαπράξει η δικαιοσύνη για αυτόν είχε διατάξει θάνατο προκαλώντας την ανατριχίλα των τηλεθεατών. Επιπλέον, η κυβέρνηση άλλαξε και ηχούσε το σήμα της ελευθερίας σε όλη την χώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην τελευταία σκηνή πρωταγωνίστρια ήταν η Ελένη Σταμίρη που μετά τα δεινά που πέρασε έκανε τη δική της αυτοκριτική για τη ζωή: «Κρατάω μόνο ένα… εκείνη την τελευταία ανάσα θα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες και αν η απάντηση και στα δύο είναι η αγάπη τότε βγαίνεις από την πόρτα κερδισμένος δεν τελειώνει ποτέ το παραμύθι ο ένας δίνει τη σκυτάλη στον άλλον μία αλυσίδα που ποτέ δεν σπάει.. ποτέ δεν χάνεται… αυτή είναι η ζωή αυτή είναι η ιστορία μας και αυτό είναι το Διαφάνι.. ένα μικρό χωριό που χώρεσε όλο τον κόσμο» ήταν τα λόγια της Μαρίας Κίτσου.

Άγριες Μέλισσες: Πώς σχολίασε το twitter το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή