Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Άζια Αρτζέντο: Ο κόσμος λέει ότι εγώ σκότωσα τον Άντονι Μπουρντέν

Οι τελευταίοι μήνες για την Άζια Αρτζέντο είναι σίγουρα οι χειρότεροι της ζωής της. Η ηθοποιός που έκανε την αρχή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι του σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση, βλέπει τώρα τον εαυτό της αρνητικό πρωταγωνιστή σε ένα νέο σκάνδαλο που τα έχει όλα και μοιάζει εφιάλτης για την Ιταλίδα ηθοποιό.

Η Άζια κατηγορείται από το νεαρό συνάδελφό της, Τζίμι Μπένετ ότι τον αποπλάνησε ερωτικά όταν εκείνος ήταν 17 χρόνων και βλέπει τους αγώνες της να πηγαίνουν στράφι και η ίδια να είναι με την πλάτη στον τοίχο. Και σαν να μην της έφταναν οι ισχυρισμοί του Μπένετ, έχει να αντιμετωπίσει πλέον, τις καχυποψίες (που εκφράζονται ακόμη και ανοιχτά) σχετικά με την αυτοκτονία του συντρόφου της, Άντονι Μπουρντέν τον περασμένο Ιούνιο.

Το όνομα του διάσημου σεφ εμπλέκεται στην υπόθεση σκανδάλου με την αποπλάνηση του Μπένετ, αφού φέρεται να ήταν εκείνος που πλήρωσε το νεαρό ηθοποιό για να μη μιλήσει. Και είναι τώρα αρκετοί εκείνοι, που αναρωτιούνται αν και κατά πόσο, το επίμαχο σκάνδαλο, αλλά και άλλα που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με απιστίες από την πλευρά της ηθοποιού, επηρέασαν την ευαίσθητη ψυχή του σεφ, οδηγώντας τον στην αυτοκτονία. Και σε αυτές τις καχυποψίες έρχεται να απαντήσει η ίδια η Άζια Αρτζέντο, η οποία παραχώρησε μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη, στο Daily Mail TV.

«Κι εκείνος με απατούσε. Δεν ήταν πρόβλημα για εμάς. Ο κόσμος λέει ότι τον δολοφόνησα, ότι τον σκότωσα. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι θέλουν να βρουν μια αιτία. Κι εγώ θα ήθελα να βρω μια αιτία, αλλά δεν την έχω. Ίσως να ήταν πιο παρήγορο αν αποδεχόμασταν ότι απλώς έγινε ό,τι έγινε» δηλώνει μπροστά στην κάμερα με τρεμάμενη φωνή.

Και συνεχίζει: «Ήταν ένας άνδρας που ταξίδευε 265 μέρες τον χρόνο. Όταν βλεπόμασταν, απολαμβάναμε πολύ ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά δεν είμαστε παιδιά, είμαστε ενήλικες». Η Αρτζέντο, λοιπόν, εξήγησε ότι είχαν μία ελεύθερη σχέση, όπου μπορούσαν να δοκιμάσουν και με άλλους συντρόφους, οπότε για την ίδια είναι ανόητο να προχώρησε ο Μπουρντέν στην αυτοκτονία επειδή τον απάτησε.

Η ίδια, πάντως, νιώθει ενοχές για το θάνατο του συντρόφου της, επειδή δεν κατάφερε να καταλάβει τον πόνο που έκρυβε μέσα του εκείνος. «Θα αισθάνομαι τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι ένιωσε απέραντο θυμό για τον Μπουρντέν μετά την αυτοκτονία του, επειδή εγκατέλειψε την ίδια και τα δύο της παιδιά, που μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια που διήρκησε η σχέση τους, τον ένιωθαν σαν πατέρα τους. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, πηγαίνει σε ψυχοθεραπευτή, επειδή θέλει να γίνει καλά μετά την απώλεια του συντρόφου της.

«Νιώθω σαν να μην έχω δέρμα, σαν να είμαι μια μεγάλη πληγή. Οποιοσδήποτε με αγγίξει θα με πονέσει, μπορεί να σπάσω σε χίλια κομμάτια» ήταν τα λόγια της για το πώς αισθάνεται, τρεις μήνες μετά.

localStorage.clear();


Πηγή