Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Άλεκ Μπάλντουιν: Για τον ερχομό του έβδομου παιδιού τους μίλησε η σύζυγός του -Τα τρυφερά λόγια της

Στον ερχομό του έβδομου παιδιού της με τον Άλεκ Μπάλντουιν αναφέρθηκε η Χιλάρια.

Έγκυος στο έβδομο παιδί της είναι η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν, με τη χαρμόσυνη είδηση να γίνεται γνωστή στο «People» μερικούς μήνες μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» και τον θανάσιμο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλεκ Μπάλντουιν: Τα τρυφερά λόγια της συζύγου του, Χιλάρια, για το έβδομο παιδί τους

«Μετά από πολλά ανεβοκατεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε ένα συναρπαστικό νέο και μια μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένας Μπάλντουιν έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν ολοκληρωμένη και είμαστε πέρα για πέρα χαρούμενοι με αυτή την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά. Οπως βλέπετε, είναι πολύ ενθουσιασμένα. Το νέο μας μωρό είναι κάτι φωτεινό στις ζωές μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε αυτές τις αβέβαιες εποχές», είπε χαρακτηριστικά η Χιλάρια.

οικογένεια Μπάλντουιν
Η οικογένεια Μπάλντουιν / Φωτογραφία: AP

Η περήφανη μαμά αποκάλυψε ότι η οικογένεια περιμένει κοριτσάκι, δημοσιοποιώντας ένα βίντεο στο οποίο συμμετέχει όλη η οικογένεια, ο Άλεκ, εκείνη, και τα έξι παιδιά τους, δίνοντας συμβουλές στην αδελφούλα που έρχεται.

«Μοιράζομαι μαζί σας τις ελπίδες και τις ευχές της οικογένειάς μας, τη στήριξη και τις συμβουλές για το νέο μας μωρό. Νιώθω τόση χαρά, βλέποντας αυτά τα αξιολάτρευτα και αγαπητά παιδιά να μιλούν με τη σοφία που τους διακρίνει. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου», τόνισε η Χιλάρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χιλάρια Μπάλντουιν: Η αποβολή το 2019

Το 2019 είχε μιλήσει δημόσια για την αποβολή που είχε βιώσει ενώ βρισκόταν σε δίδυμη κύηση.

«Όταν έχασα τα μωρά μου το 2019 σκεφτόμουν ότι τα δάκρυα δεν θα σταματήσουν. Θα είμαι για πάντα λυπημένη. Ακόμα δακρύζω και κρατάω αυτή τη λύπη γραμμένη μόνιμα στις σελίδες της ζωής μου», είχε πει.

Χιλάρια και Άλεκ Μπάλντουιν
Η Χιλάρια και Άλεκ Μπάλντουιν / Φωτογραφία: AP

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Άλεκ έχει αποκτήσει άλλο ένα παιδί, το 26χρονο μοντέλο Άιρλαντ Μπάλντουιν (Ireland Baldwin), με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger).


Πηγή