Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Άμπερ Χερντ: Πέρασα μετατραυματικό στρες μετά τον χωρισμό με τον Τζόνι Ντεπ

Ο έρωτας και ο σύντομος γάμος της Άμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ που έφεραν έναν επεισοδιακό χωρισμό και τον διάσημο ηθοποιό στη θέση του κατηγορούμενου, για βιαιότητα και ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του ήταν από τα θέματα που είχαν γεμίσει με σχόλια το διαδίκτυο και τα ταμπλόιντς.

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ σπάει τη σιωπή της και μιλάει για την «μετατραυματική αγχώδη διαταραχή (PTSD)» μετά τον χωρισμό τους αλλά και τις γυναίκες.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2015 και χώρισε τον Ιανουάριο του 2017.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει στους «Sunday Times»: «Κάθε είδους τραυματική εμπειρία σε ”αγκαλιάζει” με περίεργους τρόπους. Και ναι, όσο ήμουν πιο μικρή, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πώς το ”σύστημα” καταπιέζει τις γυναίκες. Η πανέμορφη ηθοποιός προσέφερε τα χρήματα από το διαζύγιο της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι συγκινείται, όταν συναντά γυναίκες που της εκμυστηρεύονται ότι έχουν επηρεαστεί από την ιστορία της, ενώ δηλώνει ότι «παλεύει καθημερινά» ενάντια σε όποια καταπίεση.

Η ξανθιά καλλονή κατηγορούσε τον Τζόνι Ντεπ ότι ήταν βίαιος και είχε πρόβλημα αλκοολισμού και εθισμό στα ναρκωτικά.

Το 2016, η 31χρονη ηθοποιός είχε δεσμευτεί ότι τα χρήματα που θα πάρει από το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ θα τα διαθέσει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Έτσι και έπραξε αφού δώρισε μέρος του ποσού που πήρε στο νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες (CHLA) και πλέον βρίσκεται στη λίστα του νοσοκομείου με τους δωρητές για το 2017.

localStorage.clear();


Πηγή