Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Άμπερ Χερντ: Το «τρίο» με Cara Delevingne κι Elon Musk και η απάντηση του mr. Tesla στον Τζόνι Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Το «τρίο» με Cara Delevingne κι Elon Musk και η απάντηση του mr. Tesla στον Τζόνι Ντεπ

Νέα επεισόδια γράφονται αυτές τις ημέρες στο πολύκροτο διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ. Ο επεισοδιακός τους χωρισμός πριν τέσσερα χρόνια συνεχίζεται στην ίδια ένταση και η αγωγή που έχει καταθέσει ο Χολιγουντιανός σταρ εναντίον της πρώην συζύγου του, όπου αξιώνει 50 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση, παίρνει νέες διαστάσεις. Αυτή τη φορά ιδιαίτερα… πικάντικες!

Ο Ντεπ είναι αποφασισμένος να κερδίσει αυτή τη «μάχη» και η ομάδα κορυφαίων νομικών που έχει προσλάβει, σκοπεύει να ρίξει ως «όπλα» κάθε πιθανό επώνυμο ή ανώνυμο μάρτυρα, προκειμένου να αποδείξουν ότι η Άμπερ Χερντ τού έχει επιφέρει τεράστια ηθική βλάβη. Και κάπου εδώ, εμπλέκονται δύο «επώνυμα» πρόσωπα σε μία ερωτική ιστορία με έντονο το άρωμα του σκανδάλου, προκειμένου αυτή να λειτουργήσει υπέρ του ηθοποιού.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, σε σχετικό δημοσίευμα, η πλευρά του Ντεπ ισχυρίζεται πως η Χερντ την περίοδο που ήταν παντρεμένοι, είχε ένα παράνομο ερωτικό «τρίο» με την Cara Delevingne και τον Elon Musk! Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι τρεις τους είχαν ερωτικές συνευρέσεις, ακόμα και στην πολυτελή έπαυλη του Ντεπ, στο Λος Άντζελες.

Αυτό, τουλάχιστον, φέρεται να έχει καταθέσει πρώην γείτονας του σταρ, αν και ο ηθοποιός δεν έχει αποστείλει κλήτευση στην Delevigne προκειμένου να καταθέσει ό,τι γνωρίζει.

Ο συγκεκριμένος γείτονας ήταν και πρώην σύζυγος της καλύτερης φίλης της Χερντ και στην κατάθεση του ισχυρίστηκε ότι εκείνη του είπε για τις ερωτικές συναντήσεις των τριών, πριν ακόμα η Χερντ πάρει διαζύγιο. Επιπλέον, ο Ντεπ ισχυρίζεται μέσω επίσημων εγγράφων ότι οι διαχειριστές του συγκροτήματος όπου διέμενε με την πρώην σύζυγό του, είχαν δει τον Musk να την επισκέπτεται αργά τη νύχτα το 2015 όταν εκείνος ήταν σε γυρίσματα.

Η απάντηση του Mr. Tesla

Η αντίδραση του Elon Musk στην ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας, ήταν άμεση. Με δηλώσεις του στην αμερικανική ιστοσελίδα, Page Six αρνείται ότι υπήρξε τέτοιο «τρίο», τονίζοντας πως με την Χερντ ξεκίνησε να βγαίνει, μετά τον χωρισμό της το 2016.

«Με την Άμπερ είμαστε φίλοι. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιου είδους σχέση (σ.σ. εννοώντας το ερωτικό «τρίο»), μπορεί να το επιβεβαιώσει και η ίδια», είπε.

Για να προσθέσει: «Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε έναν μήνα μετά το διαζύγιό της. Δε νομίζω να ήμουν κοντά στην Άμπερ την περίοδο που ήταν παντρεμένη».


Πηγή