Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Στο «Big Brother» μιλούσα στον καθρέφτη γιατί είχα ανάγκη να ακούσω τη φωνή μου

Η νικήτρια του «Big Brother», Άννα Μαρία Ψυχαράκη, κάθε βράδυ χάριζε αρκετά πλάνα στους τηλεθεατές τα οποία έχριζαν σχολιασμού και αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για τους χρήστες του twitter.

Το πότισμα στα ψεύτικα λουλούδια, τα νάζια α λα Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και ο «διάλογος» με τον ίδιο της τον εαυτό στον καθρέφτη του σπιτιού του Big Brother ήταν μόνο μερικά από τα πλάνα που χάρισε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Το πρωί της Τρίτης, η νικήτρια του Big Brother μίλησε στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» και ανέφερε: «Ειλικρινά δεν το είχα καταλάβει ότι τα λουλούδια ήταν ψεύτικα. Έδινα ακόμα και στα ψεύτικα λουλούδια φροντίδα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Την αγαπώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη, κρίμα που δεν ζει να με καταλάβει. Θα με καταλάβαινε. Δεν έχω κλέψει τίποτα από την Ελένη Μενεγάκη. Έχω καημό, θέλω να την γνωρίσω! Και την Ρούλα Κορομηλά!».

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη όμως θέλει να ασχοληθεί και με την πολιτική: «Σπούδασα σε σχολή δημοσιογραφίας γιατί ήθελα να δω πώς είναι τα πράγματα στην τηλεόραση. Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά, με την πολιτική».

Γιατί μιλούσε στον καθρέφτη η κρητικιά δικηγόρος; «Μιλούσα στον καθρέφτη γιατί είχα ανάγκη να ακούσω τη φωνή μου» απάντησε και πρόσθεσε: «Στο Big Brother έζησα ένα μαρτύριο, έζησα μια κόλαση, αλλά κρατάω τον παράδεισο».


Πηγή