Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Άντονι Χόπκινς: Κυκλοφόρησε το teaser της νέας επικής σειράς «Those About To Die»

Kυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το Peacock για την επική σειρά του υποψήφιου για Όσκαρ, Ρόμπερτ Ρόντατ «Those About To Die» η οποία διαδραματίζεται στον σκληρό κόσμο των μονομάχων με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς στον ρόλο του Αυτοκράτορα Βεσπασιανού.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Daniel P. Mannix, η επική σειρά διαδραματίζεται «στον διεφθαρμένο κόσμο από διαγωνισμούς μονομαχιών με στόχο το θέαμα. Η σειρά παρουσιάζει ένα σύνολο ποικίλων χαρακτήρων από όλα τα μέρη της Ρωμαϊκής κοινωνίας, που συγκρούονται στη διασταύρωση των αθλημάτων, πολιτικής και δυναστείας του αρχαίου κόσμου» σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Ίβαν Ρίον, Σάρα Μάρτινς, Τομ Χιοζ, Τζότζο Μακάρι και Ρομάνα Ματζόρα Βεργκάνο, μεταξύ άλλων, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ρόλαντ Έμεριχ και Μάρκο Κρόιτσπαϊντερ.

«Πάντα με γοήτευε η ιστορία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» ανέφερε σε δήλωσή του ο Έμεριχ και προσθέτει: «Πολλά παραμένουν σημαντικά για την κοινωνία μας σήμερα -από τη διαπλοκή στην πολιτική και τον αθλητισμό μέχρι τις δοκιμασίες των αγωνισμάτων, οι οποίες επίσης δεν έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία 2.000 χρόνια. Τα πιο ηλεκτρισμένα θεάματα που απευθύνονται στα πλήθη περιλαμβάνουν ακόμη δύο άνδρες σε μια αρένα, που χτυπούν ο ένας τον άλλον, και τα σημερινά άρματα ονομάζονται αγωνιστικά αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων εξακολουθούν να συγκρούονται και συχνά να το πληρώνουν με τη ζωή τους».

Σύμφωνα με το Indiewire, τα δέκα επεισόδια της σειράς θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 18 Ιουλίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή