Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Άριελ Κωνσταντινίδη: Το 2008 ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος -Αισθάνθηκα ότι χάνομαι σε μια άβυσσο [βίντεο]

Για την πιο «σκοτεινή περίοδο» της και την απόφασή της να απομακρυνθεί από την τηλεόραση και το θέατρο μίλησε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε από την εκπομπή του Alpha «Happy Day».

«Το 2008 νομίζω ότι ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος για μένα. Είχαν συμβεί πολλά πράγματα μαζί κι η ρίζα είχε ξεκινήσει από τα παιδικά μου χρόνια. Αισθάνθηκα τότε, ότι χάνομαι σε μια άβυσσο. Ευτυχώς είχα την ηρεμία να απευθυνθώ σε ειδικό για να μπορέσω να ανταπεξέλθω κυρίως στις επαγγελματικές μου ευθύνες», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφορικά με την βοήθεια που ζήτησε από ειδικούς, η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε ότι «χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχιάτρου, αλλά δεν χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή, παρόλο που επέμενα πολύ. Δεν θεωρώ ταμπού ένας άνθρωπος να χρειαστεί να πάρει φάρμακα. Στη δική μου περίπτωση, δεν ήταν απαραίτητα. Το πρόβλημά μου είχε να κάνει με τη διαχείριση πολύ έντονης συναισθηματικής φόρτισης».

Η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα αλλά και τους λόγους που απομακρύνθηκε από την υποκριτική.

«Από την πρώτη στιγμή που έγινα μαμά, χρειαζόμουν χρόνο και για εμένα, για να μπορώ να αποδίδω περισσότερο κι όταν είμαι με τα παιδιά. Αυτός ήταν ο λόγος που άφησα τη δουλειά μου στην τηλεόραση και στο θέατρο. Ήταν μια καθαρά συνειδητή επιλογή χωρίς καμία ενοχή. Ήμουν εκεί για τα παιδιά μου», είπε κλείνοντας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το απόσπασμα από τον Alpha


Πηγή