Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Άστον Κούτσερ: Σταμάτησε να καπνίζει μαριχουάνα -Έκανε βαζεκτομή για να μείνει στείρος

Ο Άστον Κούτσερ, σε πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε τον εθισμό του στη μαριχουάνα αλλά και τον τρόπο που έκοψε το κάπνισμα.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Esquire, εξομολογήθηκε ότι δεν έχει κάνει χρήση κάνναβης εδώ και 10 χρόνια, εξαιτίας μιας ιδιαίτερα άσχημης εμπειρίας που βίωσε κατά τη διάρκεια του γάμου ενός φίλου του στην Ιταλία, πριν από χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κούτσερ και η σύζυγος του, Μίλα Κούνις, είχαν βρεθεί στο γαμήλιο γλέντι και ο ηθοποιός έκανε χρήση μαριχουάνας, που του δημιούργησε αίσθηση πανικού. «Αυτό δεν είχε πάει καθόλου καλά», είπε.

Ο Κούτσερ εξιστόρησε πως ο πανικός και η άσχημη διάθεση, που του προκάλεσε το κάπνισμα ήταν απόρροια της βαζεκτομής, στην οποία είχε υποβληθεί. «Ένιωθα σαν να είχα παραλύσει από τη μέση και κάτω. Η σύζυγός μου έπρεπε να με βοηθήσει να επιστρέψω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου», είπε.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Μόλις η μαριχουάνα έγινε νόμιμη στην Καλιφόρνια, μου απαγορεύτηκε να καπνίζω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέντευξη δεν διευκρινίστηκε το πότε ακριβώς συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό και το πότε ο Κούτσερ προχώρησε σε βαζεκτομή.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μια κουβέντα που έκανε με τον φίλο του
Νταξ Σέπαρντ, ζητώντας του συμβουλές, καθώς και εκείνος είχε προχωρήσει σε βαζεκτομή, καθώς η σύζυγός του, Κρίστεν Μπελ, είχε τον φόβο της εγκυμοσύνης, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Τι είναι η βαζεκτομή

Η βαζεκτομή ή αλλιώς αγγειεκτομή είναι μία χειρουργική διαδικασία που διενεργείται με σκοπό την αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Πρόκειται για μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αντισύλληψης, που όμως γίνεται από την πλευρά του άντρα.

Σκοπός της είναι να εμποδίζει την απελευθέρωση του σπέρματος κατά την εκσπερμάτωση.

Κατά την επέμβαση, οι σπερματικοί πόροι μέσω των οποίων το σπέρμα φτάνει από τους όρχεις στην ουρήθρα, κόβονται ή φράσσονται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή