Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Έκανα λάθος» λέει η Σκάρλετ Γιόχανσον για τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

«Έκανα λάθος» λέει η Σκάρλετ Γιόχανσον για τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

Η Σκάρλετ Γιόχανσον απάντησε στις αντιδράσεις που προκάλεσε το καλοκαίρι με τις δηλώσεις της, σύμφωνα με τις οποίες οποιοσδήποτε ηθοποιός θα πρέπει να μπορεί να παίζει «οποιοδήποτε πρόσωπο ή οποιοδήποτε δέντρο ή οποιοδήποτε ζώο».

Η ηθοποιός τα δήλωσε αυτά μετά την αποχώρησή της από μία ταινία στην οποία θα υποδύονταν μία τρασνέξουαλ γυναίκα. Αποχώρηση που έγινε ύστερα από την κριτική που της ασκήθηκε από την τρανς κοινότητα, ενώ δέχτηκε κριτική και για την συμμετοχή της στην ταινία «Ghost in the Shell» το 2017.

«Εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι έκανα λάθος. Δεν ήμουν τόσο ευαισθητοποιημένη όταν αντέδρασα. Δεν γνώριζα καλά για το πώς αισθάνονταν η τρανς κοινότητα και πώς αισθάνεται γενικά για τους ηθοποιούς που υποδύονται διεμφυλικούς ανθρώπους. Δεν γνώριζα αυτή τη συζήτηση. Είχα άγνοια», δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός στο Vanity Fair.

Ο Γιόχανσον παραδέχτηκε ότι «έκρινε λάθος» την κατάσταση, προσθέτοντας: «Ήταν δύσκολη αυτή η στιγμή. Ήταν σαν να βρίσκομαι σε ανεμοστρόβιλο. Ένιωσα άσχημα γι’ αυτό. Αισθάνθηκα σαν να μην άκουγα κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό συναίσθημα».


Πηγή